Görüş Bildir
Haberler
Dr. Fauci: Hayat 2021 Sonunda Normale Dönebilir

Dr. Fauci: Hayat 2021 Sonunda Normale Dönebilir

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Müdürü ve bulaşıcı hastalıklar alanında en üst düzey yetkili Dr. Anthony Fauci, Kovid-19 salgını nedeniyle yaşanan süreçte yaşamın ancak gelecek yılın ortası ya da sonuna doğru normale dönebileceğini ifade etti. Fauci, bunun aşının gelecek yıla kadar hazır olmasına da bağlı olduğunun altını çizdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MSNBC televizyona konuşan Fauci, 'Aşıların dağıtımına başlanıp nüfusun çoğunluğuna aşı yapılıp koruma altına alınması muhtemelen 2021 yılının ortası ya da sonuna kadar gerçekleşmeyecek' dedi.

Vaka sayısı 28 milyonu aştı

Vaka sayısı 28 milyonu aştı

Merkezi ABD'de olan Johns Hopkins Üniversitesi verilerine göre, dünya çapında koronavirüs vakası 28 milyonu aştı.

ABD, 6 milyon 400'den fazla tespit edilen vaka ve 193 bin can kaybıyla hâlâ dünyada salgından en fazla etkilenen ülke konumunda olmaya devam ediyor.

Sputnik Türkiye

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Uzun

Cok iyimser bir tahmin . Henuz ortada viruse karsi kesin bir asi yok ve bulunmasi uzun zaman alacak. Virusle yasamayi ogrenecegiz ve kayiplar vermeye devam e... Devamını Gör

Halil Değerli

En gerçekçi TAHMİN.... 2021 sonu 2022 ilkbaharı.... Ancak normale dönülür..... ....... 😡🤪

Putler

"2008 yılında Slyvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından “Dünyanın Sonuna İlişkin Tahminler ve Kehanetler” adıyla yayınlanan kitapta 2020 yılında akciğerle... Devamını Gör