Görüş Bildir
Haberler
Dondurulmuş Motosiklet 4 Yılın Ardından Hayata Döndü

Dondurulmuş Motosiklet 4 Yılın Ardından Hayata Döndü

2002 model Victory marka bir motosiklet, 2011 yılında İsveç Ice Otel’de su dolu bir sandığa koyulmuş ve 2 ay donması beklendikten sonra o yılki İsveç Motosiklet Şovu’nda izleyicilerle buluşmuştu.

İsveç Motosiklet Şovu'nun ardından otelde sergilenmeye devam eden motosiklet, Donduruluşunun dördüncü yılında çözülerek yeniden hayata döndü.   Otel yöneticilerinin Stonetown Custom Shop isimli bir firmayla anlaşarak hayata döndürdükleri motosiklet, 1 saatlik uğraşın ardından kolayca çalıştırıldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan İskandinavya Victory pazarlama müdürü Niklas Frisk: “Bu motor biz dondurmadan önce çok zorlu süreçlerden geçti. Tam anlamıyla bir deneme motoruydu. Amerika’daki R&D fabrikasında 300.000 km testinden geçtikten sonra, avrupadaki ustaların motoru tanıyıp; nasıl servis ve tamir yapmaları gerektiğini öğrenmeleri için İsveç’e getirildi. Buda demek oluyor ki motoru yüzlerce kez sökülüp tekrar toplandı. Her şeye rağmen 4 yılın ardından da büyük bir güçlük çıkarmadan çalıştı. “ dedi.

Kaynak: http://thistrendy.com/details.php?id=639
İçeriğin Devamı Aşağıda

Donmuş Motosikletin Yeniden Hayata Dönüşü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın