Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm Fragmanı

Doğduğun Ev Kaderindir 35. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
06.03.2021 - 22:10

Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Barış Zeynep'e ettiği evlilik teklifi cevabını tekrar duymak isterken Zeynep tekrar evet diye haykırır.  Barış'ın ablası ise Zeynep ve Mehdi'nin görüşmesinden rahatsızdır.  Benal ise bebeğini bir not ile Zeynep'in yanına bırakarak orayı terk eder. İşte Doğduğun Ev Kaderindir 35. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Özeti

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm Özeti

Zeynep, kim olduğunu bile bilmezken aşık olup olmadığını nasıl anlayabileceğini Emine'ye sordu.

Nermin, Barış ve Zeynep’in üzerine açılan ateş sonrası Mehdi’nin bu olaydaki masumiyeti kanıtlanmıştır. Ancak yaralanan Mehdi’nin hastaneye gitmesi, adli bir duruma karıştığı anlamına gelecek ve şartlı tahliyesi riske girecektir.

Bu olay üzerine Zeynep, Sakine, Nermin, Sultan ve Emine, Mehdi’nin iyi ve kötü yanları üzerine bir sorgulamaya girer. Bugüne kadar olanlar bir kenara, Mehdi’nin kendini Barış ve Zeynep için siper etmesi herkese aynı soruyu sordurtur. Sürekli yargıladıkları ve geçmişten gelen bir hakla suçladıkları adam, gözünü kırpmadan kendini ateşe atmıştır onlar için.

İnsanın yedi yabancıya dahi yapacağı gibi Mehdi’yle aralarında geçenleri bir süreliğine kenara bırakırlar.

Ancak bölüm sonunda öyle bir şey olur ki, herkes kendini daha büyük bir sorunun yanıtını ararken bulur: İnsan değişir mi?

Son dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın