Görüş Bildir
Haberler
Doğayla İç İçe 10 Yeşil Fikir

Doğayla İç İçe 10 Yeşil Fikir

Curcuna
16.09.2014 - 15:45 Son Güncelleme: 16.09.2014 - 16:30

Şehirlerde kalan azıcık yeşil alanlar artık yetmiyorsa, ayda yılda bir çıkabildiğimiz doğayı özlüyorsak, çare bizim ona gitmemiz kadar onun da bize gelmesi! Evde, işte, hatta yanımızda doğayı yaşatmanın 10 farklı yolunu ve dizaynını sizin için bir araya getirdik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mis gibi kokan, doğayı kalbimize en yakın yerde yanımızda taşımanın yolu olan bu kolyenin dizaynı Coleen Jordan'a ait. Farklı şekil ve bitkiler de mevcut.

Bisikletlerimizi sevelim, onlara iyi davranalım! Kitlemenin en güzel, en doğal yolunun dizaynı Sono Mocci'den.

Evde, dışarıda, her yerde çime basmanın o harika duygusunu yaşamak isteyenleri Kusa düşünmüş ve bu harika terlikleri yapmış.

Sıkıcı, tek düze çerçevelere son! Raflarda yerini alacak aile fotoğrafları artık yemyeşil! Bu harika fikir Good'dan.

Hem güzel, lezzetli bir yemek, birer kokteyl, hem de bunlarla beraber çime ayaklarını basmak... Curcuna günü en keyifli hale getirmenin, stres atmanın en doğal yolunu bulmuş!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Damlayan su boşa mı gitsin, yağmur boşuna mı yağdı? Şemsiyeniz kuruduğu yerde kendi yeşil alanını oluştursun derseniz Simon Enever'ın bu fikri harika.

Hem güzel kokusu hem de ormanda dolaşma hissi ile ofislerin en güzeline sahip olmak, her gün işe koşa koşa gitmek isterseniz greenwork size yardımcı olacaktır!

Bu ayracı sadece kaldığınız yeri hatırlamak için değil, kütüphaneyi renklendirmek için de kullanabilirsiniz! Fikir yurikilu'ya ait.

Greenhouse adını verdiği bu lamba ile Kristyna Pojerova çimin güzel kokusunu aydınlatma ihtiyacımız ile birleştirmiş.

Duştan çıkıp yerleri ıslatmaktan nefret edenler için her duş sonrası kendi mini bahçesini sulama fırsatı Nguyen La Chanh'dan!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın