Görüş Bildir
Haberler
Diyet Su, Eritilmiş Dondurma ve Çok Daha İlginçleri! Otel Müşterilerinin En Garip Oda Servisi İstekleri

Diyet Su, Eritilmiş Dondurma ve Çok Daha İlginçleri! Otel Müşterilerinin En Garip Oda Servisi İstekleri

Merhabalar. Otellerde kalan müşterilerin oda servislerinden istedikleri yemekler ya da yemek araçları gittikçe tuhaflaşıyor. Bu konuda anket yapan şirketler dünya çapında 500 oteli araştırdı ve müşterilerin garip isteklerinin giderek tuhaflaştığı sonucunu ortaya çıkardı. Bu içerikte müşterilerin en garip isteklerini sizler için listeledim. Ayrıca bazı maddelerde oda servislerinin istekler karşısında yaşadıkları garip anılarını da buldum.

İyi okumalar dilerim.

1. Çilekli süt

1. Çilekli süt

Bir beyefendi iki bardak çilekli süt istedi. Çok havalı bir istekti, ben de hemen yerine getirdim. Ertesi sabah öldü.

2. Özel malzemeli hamburger

2. Özel malzemeli hamburger

Evet, bir adamı hatırlıyorum. O şimdiye kadar sahip olduğumuz en kötü müşteriydi. İlk olarak aşçıdan kendisine her türlü özel malzemeyle bir burger yapmasını istedi ama onu yemedi bile. Ardından ona kurabiye yapmamızı istedi. Talepleri giderek kötüleşti. Daha sonra duvar kağıdını beğenmediği için odasını yeniden boyamamızı istedi. Sonunda kapalı havuz talep ettiğinde hepimiz artık delirmiştik.

3. Küfürlü vanilyalı dondurma

Bir süre önce birkaç arkadaşımla oda servisinde çalıştım. Snoop Dogg şehirdeyken otelimizde kaldı. Odasından bir telefon aldık ve 'Evet, bana biraz 'mutha-fucka' vanilyalı dondurma getir, 'mutha-fucka' dedi.

4. Akçaağaç şurubu

4. Akçaağaç şurubu

Tanınmış bir otelde oda servisi kuryesiydim. Bir müşterinin odasına kahvaltı siparişi götürdüm. Kapıyı açtığında kız arkadaşının yatakta uyurken tamamen çıplak olduğunu fark ettim. Benden kahvaltı arabasını odanın ortasına kadar itmemi istedi ama yatakta çıplak bir kız olduğunu bildiğimden biraz şüpheliydim. Her neyse, daha sonra pankek için daha fazla akçaağaç şurubu getirmemi istedi.

5. Kova

5. Kova

Bazı Finlandiyalı turistler bizden bir kova istedi. Onlara yerleri yıkamak için kullanılanı vermek üzereydim ki yönetici sağduyulu davranarak buna neden ihtiyaç duyduklarını sordu. Meğer kokteyl yapmak için istiyorlarmış. Bu yüzden onlara sokağın karşısındaki dükkandan bir tane almalarını söyledik.

6. Penguenler için balık

6. Penguenler için balık

Bir keresinde bir müşteri aradı ve penguenlerini beslemeleri için birkaç kova balık sipariş etti. Şaka değil. Çağrı kapıcıya aktarıldı ve gecenin 3'ünde balık sipariş ettik.

7. Şakşuka

7. Şakşuka

Şakşuka normal bir istek gibi geliyor aslında. Müşteri, Afrikalı ya da Mağripli ise neden sipariş etmesin ki? Tabii Amerikan şakşukası yapamıyorlarsa orasını bilemeyiz.

8. Bizon

8. Bizon

Bir bizon bifteği mi, bir bizon burgeri mi yoksa gerçek bir canlı bizon mu istiyorlar? Fiyatı etkileyebileceği için bunu netleştirmek önemli şimdi.

9. Köpekler için pirinç kasesi

9. Köpekler için pirinç kasesi

Birçok evcil hayvan sahibi, hasta köpeklerine beyaz pirinç veriyormuş. Mide rahatsızlığı olan köpekler için pirinç iyiymiş yani. Otel odasında istenir mi böyle bir şey? Siz karar verin.

10. Balon balıkları

10. Balon balıkları

Uyuşturucu bağımlılığı tedavisinde ya da ölümcül kanser hastalığı tedavisinde kullanılıyor diye istemiş olabilirler mi? Benimki sadece bir soru.

11. Yumurtasız omlet

11. Yumurtasız omlet

Yumurtasız bir omlet düşünen var mı aranızda? Eğer bir otel çalışanı olsam ve böyle bir istekle karşılaşsam biraz afallarım doğrusu.

12. Patlamış midye

12. Patlamış midye

Evet, patlamış mısır hepimizin bildiği ve severek yediği bir şey ama kum midyesinin patlatılmış halini oda servisinden istemek kulağa biraz tuhaf geliyor.

13. Diyet su

13. Diyet su

Sanırım normal suyun onları şişmanlatacağını düşünüyorlar. Eğer bir gün diyet suyun popüler bir içecek olduğunu duyarsanız şaşırmayın sakın okuyucular.

14. Eritilmiş dondurma

14. Eritilmiş dondurma

Odalarında mikrodalga fırın yoksa böyle bir istek çok normal aslında. (!) Eritilmiş bir dondurmanın hangi amaçla istendiğini de sorgulamadan duramıyor insan.

15. Kaynatılmış ve şişelenmiş su

15. Kaynatılmış ve şişelenmiş su

Otellerdeki oda servislerinden istenen en garip isteklerden biri de suyun kaynatılması ve şişelenip getirilmesi olmuş. Bununla nereye varmak istiyorlar, bilen var mı?

16. Müşterinin pişirmek için yanlarında getirdiği çiğ balık

16. Müşterinin pişirmek için yanlarında getirdiği çiğ balık

Çiğ balığı getirip otel odasında pişirmek istemek de kulağa mantıklı geliyor aslında. Belki balık da tatile çıkmıştır ve biraz güneşte pişmek istiyordur. Neden olmasın?

Sipariş edilen bizon: Hamburgeri anlarım da ben ne alaka?

Bunlar da İlgini Çekebilir

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
2
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

#3 Odada duman dedektörü olmasın yeter sonra ağır mutha-fucka oluyor 😅😅😅