Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır Dicle'de Patlama: 1 Polis Şehit, 7 Yaralı

Diyarbakır Dicle'de Patlama: 1 Polis Şehit, 7 Yaralı

ATKN
28.06.2016 - 10:37 Son Güncelleme: 28.06.2016 - 11:14

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde güvenlik güçlerine ait aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Diyarbakır Valiliği, patlamada 1'i ağır olmak üzere 2 polisin ve 6 vatandaşın yaralandığını açıklamıştı. Durumu ağır olan bir polis memuru, kurtarılamayarak şehit oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Alınan bilgiye göre, 27 Mayıs Mahallesi Ergani Caddesi Afet Küme Evleri mevkisinde polis aracının geçişi sırasında teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı gerçekleştirildi.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Dicle Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patlamanın şiddetiyle yol ile çevredeki ev ve iş yerlerinde hasar oluştu.

1 polis şehit oldu

Saldırıda yaralanan ve durumu ağır olan polis memuru, doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıda yaralanan 1 polis ile 6 sivilin tedavileri sürüyor.

Valilik: "1'i ağır 2 polis ve 6 vatandaşımız yaralandı"

Valilik: "1'i ağır 2 polis ve 6 vatandaşımız yaralandı"

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, patlamada 1'i ağır 2 polis ve 6 vatandaşın yaralandığı belirtilerek şöyle denilmişti:

'İlimiz Dicle İlçesi, Ergani Caddesi, Hastane civarında bir patlama meydana gelmiştir. Olayda ilk belirlemelere göre 1’i ağır olmak üzere 2 polis memurumuz ve 6 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir.'

DHA, AA ve Diyarbakır Valiliği

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Mısır'daki Esma'ya üzülüp hüngür hüngür ağlayanlar var ya, Hani rabia işaretini ellerinden düşürmeyenler...İşte en büyük ikiyüzlüler onlardır..Ama kendilerin... Devamını Gör