Görüş Bildir
Haberler
Diyarbakır'da Maç Sonrası Olaylar Çıktı

Diyarbakır'da Maç Sonrası Olaylar Çıktı

Enver K.
18.05.2015 - 20:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Diyarbakır’da oynanan Yeni Diyarbakırspor-Denizli BŞB maçında, hakemin 90+5’te verdiği penaltı sonrası saha karıştı. Taraftarlar sahaya inince hakemler soyunma odasına gitti. Olaylar stat dışına da taşınca polis müdahale etti.

Sportoto 3. lig 2. grup play off yarı final maçında, Diyarbakırspor 88'inci dakikada, İbrahim Konuksever’in golü ile 1-0 öne geçti. Maçın 90+5. dakikasında, Hakem Hüseyin Sabancı Denizli Büyükşehir Belediye Spor lehine bir penaltı verdi. Denizli Büyükşehir Belediyespor'un attığı penaltı sonrası taraftarlar sahaya indi. Taraftarlar futbolculara ve hakemlere saldırınca hakemler soyunma odasına gitti. Olaylar sırasında yaralananlar oldu.

Olaylar stat dışında da sürdü. Stattan çıkan gruplar polis araçlarını taşladı. Bunun üzerine polisler gaz ve tazyikli suyla göstericilere müdahale etti. Polislerle göstericiler arasındaki olaylar ara sokaklarda devam etti. Taraftarlara taş atmamaları için polis araçlarından uzun süre anonslar yapıldı. Bu skorla Yeni Diyarbakır A.Ş. elendi. 

AlJazeera

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın