Görüş Bildir
Haberler
Dilek Dündar'ın Pasaportuna El Konuldu

Dilek Dündar'ın Pasaportuna El Konuldu

Ulaş
03.09.2016 - 15:25

Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar'ın pasaportuna Atatürk Havalimanı'ndan yurt dışına çıkmak isterken el konuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doğan Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhuriyet gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar'ın pasaportuna Atatürk Havalimanı'ndan yurt dışına çıkmak isterken el konuldu. 

Berlin'e gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen Dilek Dündar pasaport bankosunda işlem yaptırmak istedi fakat polis pasaportuna el koyarak yurt dışına çıkışını engelledi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre yurt dışına çıkış işlemleri sırasında görevli polis memuru, Dündar'ın pasaportunda yapılan kontrolde 'zayi' bilgisinin bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine pasaportuna el konulduğu Dündar'a tebliğ edildi. Konuyla ilgili tutanak tutuldu.

Yurt dışına çıkışına izin verilmeyen Dilek Dündar, havalimanından ayrıldı.

Can Dündar, 'OHAL kalkıncaya kadar Türkiye'den uzak kalmak istiyorum' demişti

Can Dündar, 'OHAL kalkıncaya kadar Türkiye'den uzak kalmak istiyorum' demişti

Berlin merkezli Berliner Zeitung'a konuşan Dündar, 'Benim için oldukça yeni bir durum. Darbe girişimi her şeyi değiştirdi. Cezaevlerinde tekrar işkenceler var ve Erdoğan idam cezasını tekrar geri getirmek istiyor. Bundan dolayı en azından OHAL kaldırılıncaya kadar Türkiye'den uzak kalmak istiyorum. Politik iltica talebim yok. Türkiye'ye tekrar dönmek istiyorum' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
40
37
19
13
9
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hacamat Izmir

Şükürler olsun. Bunun gibi vatan hainlerine müstehak.

Pasif Kullanıcı

Bu kadın askere silah mı sıktı yoksa IŞİD'e yardım mı yolladı. Yoksa bütün cemaatcileri en üst görevler mi getirdi. Ya da PKK'nın doğuda yığınak yapmasına iz... Devamını Gör

Ahmet Kafa

Ahahahha Şimdi Bunlar Anayasa Mahkemesine Başvurup Adliye Önünde Protesto Da Yaparlar :)

Pasif Kullanıcı

En azından ''Ben Anayasa Mahkemesini falan tanımam.'' demiyorlar bazı demokrasi düşmanları gibi. Yargılanma ve protesto haklarını kullanıyorlar sadece.

Pasif Kullanıcı

Dilek Ocalan diye okudum bir an sevindim