Görüş Bildir
Haberler
Dikkat Çeken Arı Detayı! Onur Alp Eker'in Ön Otopsi Raporu Ortaya Çıktı

etiket Dikkat Çeken Arı Detayı! Onur Alp Eker'in Ön Otopsi Raporu Ortaya Çıktı

Ulaş
26.07.2021 - 14:46

Ankara'da kaçan kurbanlık koyunu yakalamak isterken kaybolan ve daha sonra cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'in ölümüyle ilgili ulaşılan ön otopsi raporuna göre Eker'in vücudunda çok sayıda arı iğnesi izine rastlanıldı. Eker'in, arı sokmasından veya beyin kanamasından öldüğü tahmin ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'da kaçan kurbanlık koyunu yakalamak isterken kaybolan ve arama çalışmaları devam ederken kurumuş bir dere yatağının kenarında cansız bedenine ulaşılan 20 yaşındaki tıp fakültesi öğrencisi Onur Eker'in ölümüyle ilgili ön otopsi raporuna ulaşıldı. Yapılan ön otopsisinde vücudunda çok sayıda arı iğnesi izine rastlandı.

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre, Eker'in kaybolduğu bayramın birinci günü mahallede bulunan camiden kayıp anonsu yapıldığı ve mahalleden gönüllülerinde aramalara dahil olduğu öğrenildi. Eker'in cansız bedenine ilk olarak, arama faaliyetlerine gönüllü katılan 16 yaşındaki bir genç ulaştı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yapılan ön otopsi sonucunda Onur'un vücudunda delici, kesici, ateşli silahlı hiçbir yara izine rastlanılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
399
80
13
8
7
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enkidu

Nasılda masum bakıyor... Çok üzüldüm, mekanın cennet olsun kardeşim. Umarım öteki Dünya'da tüm güzellikler seninle olur :(

Hilal Bal

Bu çocuk beni çok üzdü, Mekanı cennet olsun

Chad Thundercock

Alerjiden dolayı olmuş olabilir. Yazık ya.