Görüş Bildir
Haberler
Dijital Geleceği Öngörerek İnşaa Eden Birbirinden Önemli 10 İsim

etiket Dijital Geleceği Öngörerek İnşaa Eden Birbirinden Önemli 10 İsim

Lisa Campton
30.04.2021 - 13:00

Kimse kripto paranın bugünleri göreceğini hesap edemezdi. Ancak onlar perspektiflerini geniş tutup geleceği öngörerek yepyeni bir dünyanın kurulmasını sağladılar. 

İşte dijital finansın ve yatırımın geleceğini gören o kişilerden bazıları...

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

1. Amiti Uttarwar

1. Amiti Uttarwar

28 yaşında olan Amiti Uttarwar, Bitcoin protokolünün yazılım mühendisi ve kodlayıcısı olarak çalışıyor. Platform içindeki para transferlerinin gizliliğinin maksimum seviyeye çıkması için uğraşan Uttarwar bu güvenlik politikalarının arttıkça daha çok yatırımcının da geleceğini düşündüğünü ifade ediyor.

2. Flori Marquez

2. Flori Marquez

Marquez 2013'te Cornell Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra BlockFi'nin kurucu ortağı oldu ve Forbes 30'da 30 finans listesinde yer aldı.

BlockFi, müşterilerin% 8,6'ya varan faizle hesap açmalarına olanak tanıyan bir kripto ödünç verme platformu. Ve önümüzdeki yıl bu paranın 100 milyon doları bulacağı düşünülüyor.

3. Brian Armstrong

3. Brian Armstrong

Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük kripto borsası Coinbase'in CEO'su ve kurucu ortağı olan Armstrong, Coinbase'i güvenilir, uyum odaklı bir platform olacak şekilde inşa etti. 

San Francisco merkezli şirket şu anda yaklaşık iki bin insana istihdam sağlıyor. 2017 yılında 1 milyardan fazla piyasa değerine ulaşan şirketin değeri gittikçe daha da büyüyor. 

Brian Armstrong 2016 yılında 40 yaşın altındaki en etkili genç liderler listesine ismini yazdırmayı başardı.

4. Jesse Peltan

4. Jesse Peltan

Peltan Dallas merkezli Bitcoin madenciliği şirketi HODL Ranch Mining Company’nin kurucu ortağı.

Peltan Bitcoin madenciliğinin maliyetini en aza indirmek için uğraşıyor.

5. Tony Gallippi

5. Tony Gallippi

Tony Gallippi, finansal hizmetler şirketi BitPay'in kurucu ortağı ve şu anki başkanıdır. Gallippi, robotik ve finans sektörlerinde satış ve pazarlama alanında 20 yıllık deneyime sahiptir. Ancak hayatı BitPay'i kurduktan sonra tamamen değişmiştir.

6. Erik Voorhees

6. Erik Voorhees

Kripto paralar arasında geçiş sağlamak yatırımcıların en çok zorlandığı konulardan biri. Voorhees'de kripto paralar arası hızlı değişim hizmeti veren ShapeShift’in CEO'sudur. Daha sonra ise Coinapult girişiminin kurucu ortaklarından biri oldu.

7. Don Tapscott

7. Don Tapscott

Kripto para alanında daha temiz ve kullanıcı dostu politikalar üretmeyi hedefleyen Blockchain Araştırma Enstitüsü’nün kurucu ortağı olan Tapscott aynı zamanda bu bilgilerini bir kitapta da topladı. 'Blockchain Revolution' çok satanlar listesine girdi.

8. Vitalik Buterin

8. Vitalik Buterin

Yazılımcı olan Buterin, erkezcil olmayan uygulamaların(DAP) blok zinciri Ethereum’u kurdu. Oldukça fazla artış gösterenen Ethereum’un toplamdaki değeri 30 milyar doları aştı bile.

9. Nick Szabo

9. Nick Szabo

Szabo, blok zincirler üzerinde yaratılan akıllı sözleşmeleri buldu. Ayrıca Bitcoin’inden önce çıkan ve sonrasına esin kaynağı olan BitGold’un da yaratıcısı.

10. Charlie Lee

10. Charlie Lee

Litecoin’in yaratıcısı olan Lee, kripto para piyasasındakileri dengeleri de değiştirdi. Ancak yanıtı da sert oldu. Elindeki tüm Litecoinleri sattı.

Kripto para konusundaki tüm işlemlerinizi Dünyanın Lider Kripto Borsası OKX ile gerçekleştirebilirsiniz!

Kripto para konusundaki tüm işlemlerinizi Dünyanın Lider Kripto Borsası OKX ile gerçekleştirebilirsiniz!

OKX, her seviyeden traderlar için tamamen özelleştirilebilir bir kripto borsası sunar! 

OKX ile Bitcoin ve diğer alt coinlerin alım satımını yapmak için tıklayın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın