Görüş Bildir
Haberler
Didem Arslan'ın Canlı Yayında ALO 184 ile İmtihanı: 'En Yakın Sağlık Kuruluşuna Başvurun' Dedi ve Kapattı

etiket Didem Arslan'ın Canlı Yayında ALO 184 ile İmtihanı: 'En Yakın Sağlık Kuruluşuna Başvurun' Dedi ve Kapattı

Batuhan
19.03.2020 - 08:54

Habertürk sunucusu gazeteci Didem Arslan Yılmaz, koronavirüs danışma hattı ALO 184'ü canlı yayında aradı. Arslan, kendisine sorulan soruların hepsine 'evet' dedi. Telesekreter ise Arslan'a 'En yakın sağlık kuruluşuna başvurmalısınız' cevabını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Habertürk'teki Türkiye'nin Nabzı programında moderatör Didem Arslan Yılmaz koronavirüs şüphesi olan hastaların ne yapması gerektiği ele alındı.

Arslan, ALO 184'ü canlı yayında test etmek amacıyla aradı🎥

Telesekretere bağlanan Arslan, 'Aramanız Koronavirüs hastalığı ile ilgili mi? Kendinizde ya da yakınınızda hastalık belirtisi olduğunu düşünüyor musunuz? Ateşiniz var mı? Nefes alıp verme zorluğunuz var mı?' sorularının tümüne 'Evet' yanıtını verdi.

Soruların ardından telesekreter, 'Vakit kaybetmeden en yakın sağlık kurumuna başvurmalısınız' diyerek Arslan'ı hattan düşürdü.

Didem Arslan'ın bu denemesi sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi...

Didem Arslan'ın bu denemesi sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
490
160
134
29
28
21
21
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can AVCI

fatiha için 1e, premium pamuk için 2 ye basınız. 2 tl farkla pamuğunuzu king boy yapmak istermisiniz? evet 1...pamuğunuz yumuşak tıkım olsun mu?

Pasif Kullanıcı

hahahahhahahahahaa:DD:D::D

Kzlt

Canlı yayında övecek bir neden ararken kendini mi trolledi. Tüm belirtileri taşıdığımızı anlayınca 184 ü arayacağız sağlık kuruluşuna başvur tavsiyesi için b... Devamını Gör

nosferatuozz

şunu bile savunan sivri zekalilar var ... bir zahnet akil etsin hastaneye gitmeyi ne var bunda diyor . o zaman niye 184 hattı var sevgili sivri zeka , yolda ... Devamını Gör