Görüş Bildir
Haberler
Denizli'de Köpeği Yakarak Katlettiler: 'Bunu Köpeğe Yapan İnsana Neler Yapmaz'

Denizli'de Köpeği Yakarak Katlettiler: 'Bunu Köpeğe Yapan İnsana Neler Yapmaz'

Denizli'de, bir apartman bahçesinde bulunan av köpeği yakılarak öldürüldü. Apartman sakinlerinden Hikmet Tekin, 'Bunu hangi vicdanla yaptılar anlamadık. Sahipli köpekti. Bunu köpeğe yapan insana neler yapmaz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Bunu hangi vicdanla yaptılar anlamadık'

'Bunu hangi vicdanla yaptılar anlamadık'

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan 24 yaşındaki Doğukan Kandemir, Sümer Mahallesi'nde oturduğu apartmanın bahçesinde bulunan kulübede bağlı 'Paşa' isimli köpeğini yanmış bulduğunu belirterek polise başvurdu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri ve itfaiye personeli olay yerine giderek araştırma yaptı. İtfaiye ekibinin incelemesine göre köpeğin tiner ve benzeri bir madde dökülerek yakıldığının değerlendirildiği belirtildi. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtları, polis ekiplerince incelemeye alındı.

Köpek, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezinin görevlilerince alınarak otopsi için götürüldü. Apartman sakinlerinden Hikmet Tekin, gazetecilere, köpeği yakarak öldürenin bir an önce bulunmasını istediklerini söyledi. Tekin, 'Bunu hangi vicdanla yaptılar anlamadık. Sahipli köpekti. Bunu köpeğe yapan insana neler yapmaz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sinan Saatçi

Bu sülalesinin içinden geçtiğimin evlatlarını aynı şekilde yakacaksın çekip çıkartma çocukları

Sinan Saatçi

Buraya geyiğe gırgıra geleyim diyorum dahada sinirleniyorum

Azra

Sizin gibi insanların Allah belasını versin cehennemde yanın Amin