Görüş Bildir
Haberler
Deniz Ateş Bitnel Hakkında Suç Duyurusu

Deniz Ateş Bitnel Hakkında Suç Duyurusu

Enver K.
22.02.2016 - 11:54

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Fırtına Trabzonspor Taraftarları Derneği, dün akşam oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel hakkında suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarları Derneği üyeleri, dün akşam TT Arena'da oynanan Galatasaray-Trabzonspor karşılaşmasında, Trabzonspor'a 4 kırmızı kart gösteren Hakem Deniz Ateş Bitnel hakkında Gebze Adliyesi'ne gelerek suç duyurusunda bulundu.

'Trabzonspor Anadolu kulüplerine umut ışığı yaktı'

Adliye çıkışında açıklama yapan Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş, “Dün gece sıradan bir gece değildi. Trabzonspor tarihte olduğu gibi yine Anadolu kulüplerine umut ışığı yaktı. Haksızlıklara karşı hak yiyicilere bir ateş yaktı. Salih Dursun'un elinde tuttuğu kırmızı kart tüm Türk futbolunu aydınlatacak olan meşaledir. Bu yanan meşale bütün Anadolu Kulüplerine yol gösterici olacaktır. Zaman, taraflı tarafsız herkesin Trabzonspor'un yakmış olduğu meşalenin arkasından yürüme zamanıdır' dedi.

'Türkiye'yi futboldan soğuttu'

Hakem Deniz Ateş Bitnel hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirten Altıntaş, “Dün akşam yaşanan futbol terörüne sessiz kalmama adına ve yine bu terörü güzel ülkemizin futbol camiasına getirdiği felakete sessiz kalmamak adına, bu terörde emeği olan başta Futbol Federasyonu Başkanı, yönetimi ve MHK, dün akşamki maçta bizi ve tüm Türkiye'yi futboldan soğutan ve nefret ettiren Deniz Ateş Bitnel hakkında görevi kötüye kullanma, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama, 6222 sayılı kanuna muhalefet suçlarından dolayı Fırtına Trabzonspor Taraftarları Derneği adına suç duyurusunda bulunduk' ifadelerini kullandı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın