Görüş Bildir
Haberler
Demirören'in Düğünü İçin: Çırağan Sarayı'na Ek Yapı Konduruldu

etiket Demirören'in Düğünü İçin: Çırağan Sarayı'na Ek Yapı Konduruldu

Demirören ve Kalyoncu ailelerinin çocukları bu hafta sonu hayatlarını Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek düğün ile birleştiriyor. Görkemli tören için hazırlıklar sürerken, Çırağan Sarayı'nın bahçesine düğünün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için ek bir yapı konduruldu. Tarihi saraya yapılan bu ekleme görenlerin tepkisini çekti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören ile merhum iş adamı Turkuvaz Medya Grubu'nun en büyük hissedarlarından Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu bu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünyaevine giriyor. 

Türk iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin katılacağı düğünde, organizasyonun “yağmurun azizliğine” uğramaması için Saray’ın bahçesine devasa bir yapı konduruldu.

"Gerekli izinler alındı"

"Gerekli izinler alındı"

Sözcü'den İsmail Şahin'in aktardığı bilgiye göre,düğünden sonra sökülmesi beklenen yapıya İstanbullular tepki gösterirken, Saray’ı işleten Kempinski Grubu çalışmalar hakkında sessiz kalmayı tercih etti. Düzenlenen organizasyonlarla ilgili bilgi paylaşımında bulunamayacaklarını ifade eden yetkililer, yapı için gerekli izinlerin alındığını vurguladı.

Nişan yüzüklerini Erdoğan taktı

Nişan yüzüklerini Erdoğan taktı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç çiftin nişan töreni Kasım 2018’de Demirören ailesinin Kuzguncuk’taki yalısında yapıldı. Nişan yüzüklerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan taktı.

Tarihi saraya ek yapı inşa edilmesi sosyal medyanın da gündeminde...

Tarihi saraya ek yapı inşa edilmesi sosyal medyanın da gündeminde...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
611
301
58
15
12
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tıntın

Sizin devriniz de geçecek. Çıkarlarınız uğruna yalayın bakalım, yalayabildiğiniz kadar sömürürsünüz çünkü.

Tıntın

Bu durum resmen görmemişliğin simgesi. Asalet parayla olmuyor demek ki karakter lazım. Çocuklar da ticari iş evlilik de antlaşması gibi ya hayırlısı.

Sarayda düğünü geçtim bu bildiğin şirket ortaklığı amk. Maksat mal mülk aile içinde kalsın.

tom lee jones

yeyin efendiler yeyin!