Görüş Bildir
Haberler
DC Comics ve Sinema: 10 Hayali Kadro İle Suicide Squad

DC Comics ve Sinema: 10 Hayali Kadro İle Suicide Squad

Burçak Muhacir
08.05.2015 - 00:04 Son Güncelleme: 04.07.2015 - 13:25

Ah be DC!

Günümüzde çizgi romanlardaki süper kahramanları dizi / film yapma olayı aldı başını gitti. Haliyle bu dizilere olan ilgi ve alaka da arttı. Marvel'a göre DC Comics dizilere ağırlık vermiş gibi görünüyor. Öyle bir şey ki artık bu sohbetler her yere taşabiliyor. Fakat DC dizideki seçimleri filmlere taşıyamadı pek. Ah be Detective Comics! Marvel gibi sağlam karakterlerin var, dizileri de patlattın. Dizilerdeki karakter - oyuncu eşleşmesi harika. Neden bunu filmlerine de yansıtamadın? :( Marvel mis gibi 'cuk' diye koymuş oyuncuları karaktere... Sen DC'sin senin de büyük düşünmen gerekirdi! İşte bu kadar sitem ettikten sonra hayali kadro derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jared Leto / The Joker

1. Jared Leto / The Joker

Bu filmde karakterine tam uymuş bir iki isim var. Onlardan biri kesinlikle Jared Leto ve Joker eşleşmesi! Gerçi Jared bu ne olsa yakışır. O ki sayko, o kötülüğün verdiği şeytani cazibe, hepsi bu adamda toplanmış! Heralde kendi içinde bu kadar Joker’i benimseyen ve kostümle bütünleşen başka kimse yoktur.

2. Micheal Keaton / Batman

2. Micheal Keaton / Batman

Batman.. Bruce Wayne olmak çok iyi iş çıkarmak demek. Tabi ki Batman’de sürekli hesapsız kitapsız değişen aktörler artık can sıkıcı olmaya başladı. DC filmlerde bu çizgiyi hiç koruyamadı. Ama gönül isterdi ki Micheal Keaton hala genç kalsaydı. Hep o Batman olsaydı. Ben Affleck yakınından bile geçmeseydi.

3. Jason Statham / Slipknot

3. Jason Statham / Slipknot

Karakteri baştan aşağı süzdüğümüzde neresi benziyor diyebilirsiniz. Diyin, hakkınız var. Ama ben yarı yüz hattına bakınca 'Jason demiş burnundan düşmüş.' dedim.

4. Micheal Rowe / Deadshot

4. Micheal Rowe / Deadshot

Evet, diziden de bileceğiniz üzere olması gereken Deadshot kesinlikle Micheal Rowe olmalıydı. Sesinin tokluğu, karakterine tam tamına bürünmesi onu kafamızdaki Deadshot yaptı. Will Smith?

Okay, iyi hoş aman ne güzel aksiyon filmlerinde hep rol aldı ama maalesef bu

kalıp sana göre değil bebeğim. Her karakter sana uyacak da değil.  W.S rap işlerine kaldığı yerden devam etmeli.

5. Jessica De Gouw / Harley Quinn

5. Jessica De Gouw / Harley Quinn

Kendisi evet Huntress olarak bilindi. Ama ben gördüğümden beri hep Harley Quinn yakıştırması içerisinde oldum kendisine.

Belki de PS4’de Injustice: Gods Among Us’taki Harley’nin çiziminden dolayıdır bu takıntım. Ama sen O’sun işte! O, olmalıydın. :(

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nick Tarabay / Captain Boomerang

6. Nick Tarabay / Captain Boomerang

Jai Courtney'den çok Nick'i bu karaktere yakıştırmışımdır. Belki de dizinin etkisi büyük. Ama dizi seçimleri hepimizin kabulû ki tam nokta atışı. :)

7. Lucy Lawless / Enchantress

7. Lucy Lawless / Enchantress

Hepimizin çocukluğundan bildiği Zeyna (Xeina) ablamız, Lucy'miz bir bu karaktere bir de Wonder Woman'a yakışır. Cara'da iyi hoş, güzel ama bu karakterin ağırlığını yansıtamıyor maalesef.

8. Micheal Rosenbaum / Lex Luthor

8. Micheal Rosenbaum / Lex Luthor

Smallville'den tanıdığımız Micheal Rosenbaum, Lex Luthor'a en çok yakışmış bütünleşmiş tek kişi. Zengin kibiri, hırsı ve keltoşluğu... Hepsi bu kadar bir arada olurdu.

9. Rila Fukushima / Katana

9. Rila Fukushima / Katana

Tam bir Katana olmak için doğmuş. Rila, Arrow'daki Katana karakteriyle ve kılıçlarıyla bütünleşmesi sonucu gönlümde taht kurmuş hatunlardandır. Bari bu karakteri aynı oyuncu kullansaydın be DC!

10. Cynthia Addai Robinson / Amanda Waller

10. Cynthia Addai Robinson / Amanda Waller

Ne kadar çok Amanda Waller'ın iri yarı bir kadın mı, yoksa ince seksi bir ajan mı olması üstüne tartışmalar dönse de... Cynthia en başından beri Arrow’da oynadığı ciddiyetle bu karakterin hakkını veriyor. Spartacus’ten almış gazı, eğitimine kaldığı yerden devam ediyor. Bu rolde olucaksa kesinlikle Cynthia olmalıydı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
19
10
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
untitled

Genelde dizilerdeki karakterleri görüyorum listede, galeri gereksiz yeniliğe açık olmayan bir kafa yapısıyla hazırlanmış yeni yüzler görmek bence hiç sorun d... Devamını Gör

Burçak Muhacir

Merhaba, konunun da başlığı "hayali kadro" olmasından anlaşılacağı üzere benim kendi kafamda oluşmuş bir kadro. Bu sadece DC fanı olduğum için yazıp paylaşma... Devamını Gör