Görüş Bildir
Haberler
DC Comics, Joker’in Gerçek Kimliğini Açıklayacak

DC Comics, Joker’in Gerçek Kimliğini Açıklayacak

Ulaş
30.03.2016 - 01:12 Son Güncelleme: 30.03.2016 - 15:33

DC Comics’in “Rebirth” etkinliği neredeyse kapıda. New 52 öncesi birçok elementi DC evrenine geri getirecek olan Rebirth ile aşina olduğumuz bilgilerin yanı sıra, birçok sır da açığa kavuşacak. Bu sırlardan en büyüğü ise şüphesiz ki birçok DC severi oldukça heyecanlandıracak. DC, Rebirth ile Joker’in gizli kimliğini açıklayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çizgi roman tarihinin en ünlü ve belki de en sevilen kötülerinden biri olan Joker’in kimliğini gizli tutmak, karakter konseptinin en önemli parçalarından biriydi. 

FRP Net'ten Ece Yılmaz'ın haberine göre; Joker'in gizli kimliği gün yüzüne çıkacak. Batman: Killing Joke gibi Joker’in geçmişine dönük hikayelerde dahi kendisinin bile geçmişini tam olarak hatırlayamadığına tanık olduk. Bunun yanında, DC’nin baş yaratıcı direktörü Geoff Johns‘un bir süredir Justice League sayılarında Joker’in gerçek kimliğinin ortaya çıkışının alt yapısını hazırladığını da göz önünde bulundurmak gerek. Bu konuyla ilgili Johns’un yaptığı tek yorum ise şu: “Bu okurların beklediği gibi bir cevap olmayacak.”

Justice League’in 42.sayısında evrendeki tüm bilgilere ulaşabilen Mobius sandalyesine oturma şansı elde eden Batman, belki de DC evrenindeki her kahramanın yapacağını yapıp Joker’in gerçek kimliğini öğrenmek istemişti. Aldığı cevap karşısında ise tam anlamıyla şok geçirmişti. Scott Snyder’ın Batman serisinde ise 42.sayıya bir gönderme olarak Batman Joker’i gerçek kimliğini ifşa etmekle tehdit etmiş, Joker ise bunu pek hoş karşılamamıştı.

Joker’in geçmişiyle ilgili soruların cevaplanacağı Justice League #50, 25 Mayıs‘ta okuyucularla buluşacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
75
50
17
14
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Taha Burak

http://i.imgur.com/qqNLPwa.jpg?1

FeLiNa

umarım alakasız biri çıkmaz.

Morvarg

Tam olarak isim açıklamadılar. Burada haberin devamı var. http://www.kurgusanat.org/jokerin-gercek-adi-aciklandi-gibi-gibi/

Pasif Kullanıcı

bekliyoruz