Görüş Bildir
Haberler
TV
David Lynch’in Twin Peaks’i Geri Dönüyor

David Lynch’in Twin Peaks’i Geri Dönüyor

Ulaş
13.01.2015 - 17:33

Dizinin başrolünde Dale Cooper karakterini yine Kyle MacLachlan canlandıracak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süredir sessizliğini bozmayan isimlerden biri de David Lynch. The Elephant Man, Blue Velvet, Mulholland Dr ve Lost Highway gibi önemli yapıtların senaristi ve yönetmenliğini yapan Lynch, 2001’den bu yana yalnızca kısa filmler ve videolarla ilgileniyordu.

Kendisinin 1992 yılında yayımlanan ve iptal edilen Twin Peaks adlı dizisiyle yeniden aramıza dönüyor olduğunu hemen belirtelim. Twin Peaks adıyla yayımlanacak dizi tam 25 yıl sonra devam etmiş olacak. Dizinin başrolünde Dale Cooper karakterini yine Kyle MacLachlan canlandıracak.

Twin Peaks, ABC ekranlarında iki sezon boyunca yayımlanmış ve ardından iptal edilmişti. David Lynch bunun üzerine Twin Peaks: Fire Walk with Me adlı sinema filminin senaryosunu kaleme almış ve seriyi sonlandırmıştı. Aslında Twin Peaks’in 1991 yılında dizi olarak yayımlanan projesinde sezon finalinde Laura, Dale karakterine “25 yıl sonra görüşeceğiz.” demiş ve dizi sona ermişti.

Görünüşe göre Laura sözünü tutacak. Fakat Laura karakterini dizinin yeni halinde görme şansımız olmayacak. Çünkü yapım Laura Palmer karakterinin öldürülmesiyle başlayan bir hikayeyi konu edinecek. Kasaba halkı tarafından zaten sevilen ve her zaman hoş karşılanılan FBI ajanı Dale Cooper da bu cinayet dosyasını çözmeye çalışacak. Cooper, Laura Palmer’ın katilini bulmaya adım adım yaklaşırken, kasabanın uzun süredir gizli kalan sırları da ortaya çıkacak.

Son olarak Twin Peaks’in hayali bir Washington’da geçeceğini ve yayımlanacak olan üçüncü sezonun dokuz bölümünün de David Lynch tarafından yazılıp yönetileceğini belirtelim. Senaryonun yazımında, orijinal serinin yaratılmasında da yardımları bulunan Mark Frost ismi de danışmanlık göreviyle yer alacak.

Kaynak: http://superkarga.com/david-lynchin-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın