Görüş Bildir
Haberler
Date Makyajında Harikalar Yarat! İlk Buluşma İçin İhtiyacın Olan Makyaj Malzemeleri

etiket Date Makyajında Harikalar Yarat! İlk Buluşma İçin İhtiyacın Olan Makyaj Malzemeleri

sansevieria
17.11.2022 - 12:05

Günlük makyajı özenli yapsak da date makyajı söz konusu olduğunda daha da özeniyoruz. İlk bulaşma makyajının malzemelerini seçmek de önemli bir iş. Date makyajı yaparken hangi ürünlerin kullanılması gerektiğini merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

“Bazı ürünler için alerjisi olanların dikkat etmesini öneririz!”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Anında dolgulaştırıcı etkili Plump-Up Lip Gloss...

1. Anında dolgulaştırıcı etkili Plump-Up Lip Gloss...

Date makyajını yapmak için çok uzun saatlere ihtiyacınız yok. Doğal makyajın moda olduğu bugünlerde ilk buluşmanız için daha sade bir makyaj tercih edebilirsiniz. Doğal görünüm için nude tonlarda rujlar ideal. Ruj kullanmak istemezseniz doğal parlaklık sağlayan lip glosslar ile daha sade bir görünüm kazanabilirsiniz. 

İçindeki mentol ve baharat bileşeniyle sizi kısa sürede dolgun dudaklara kavuşturacak Pastel Plump-Up’ın bu dolgunlaştırıcı etkisi sayesinde ilk buluşmada çok hoş bir görünüme sahip olacaksınız. Nemlendirici etkisi de olan bu lip glosslar paraben ve glüten içermiyor ve vegan içeriğe sahip. Canlı dudaklar isteyenlerin kaçırmaması gereken bu ürün tam bir fiyat performans ürünü. Bu lip glossu büyük aplikatörü sayesinde kolayca uygulayabilirsiniz.

Anında dolgunlaştırıcı dudak parlatıcısı Plump-up ile date’ni etkilemek için hemen tıkla.

2. Çarpıcı bakışlar için Show Your Look 24H Long Lasting Volume Maskara...

2. Çarpıcı bakışlar için Show Your Look 24H Long Lasting Volume Maskara...

Duyguları ifade ederken bakışlar ön plana çıkıyor. Göz makyajının en önemli adımı olan maskara ile bakışlar daha da anlamlı oluyor. İlk buluşmada hafif bir göz makyajı yapılabilir.  Doğru bir maskara tercihi ile göz alıcı bakışlara sahip olabilirsiniz. Maskaradaki en büyük problem olan topaklanma sorununa çözüm getiren Show Your Look maskara, kirpikleri tek tek ayırıyor. Gün içinde tazelemeye ihtiyaç duymayacağınız 24 saat kalıcılık sunan bu maskara buluşmada sizi yarı yolda bırakmayacak. 

Kirpiklere ekstra hacim veren Show Your Look maskaranın sıcağa, neme ve suya dayanıklı water-resistant özelliğiyle gün boyu kusursuz bakışlara sahip olacaksınız. İçeriğindeki bitki özleriyle kirpiklere bakım yapan bu maskara paraben ve gluten içermiyor. Vegan bu ürünü hemen makyaj malzemelerinize ekleyin.

Daha siyah ve tek tek ayrılmış hacimli kirpikler için hemen tıkla.

3. Kaş ve kirpikleri sabitlemek için Show By Pastel Transparent Eyebrow&Eyelash Maskara...

3. Kaş ve kirpikleri sabitlemek için Show By Pastel Transparent  Eyebrow&Eyelash Maskara...

Güzellik kadar bakım da önemli. Kaş ve kirpikleri sabitleyen Show By Pastel Transparent Eyebrow & Eyelash içeriğindeki aktif kompleksler sayesinde kaş ve kirpiklere bakım yaparak besliyor. Düzenli kullanımda kaş-kirpik dökülmesini azaltarak daha uzun ve güçlü kaş-kirpiklere kavuşmanızı sağlayacak bu ürünü hemen deneyin.

Hayvanlar üzerinde test edilmemesi ve vegan içeriğiyle gönlümüzde taht kuran Show By Pastel markasına ait bu ürün için hemen tıklayın.

4. Yanaklarda doğal ve taze bir görünüm için Show Your Joy Likit Allık...

4. Yanaklarda doğal ve taze bir görünüm için Show Your Joy Likit Allık...

Yanakları renklendiren allık olmadan makyaj tamamlanmış sayılmaz. Date makyajında da allığın önemli bir yeri var. Likit yapısıyla yanaklarda doğal bir etki yaratan Show Your Joy allık, ilk buluşmada etkileyici bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Birbirinden güzel 7 renk seçeneğine sahip Show Your Joy likit allık, taze bir görünüm sunarken aktif içerikleri sayesinde yanakları 24 saat nemlendirir. 

Vegan içeriğe sahip uygun fiyatlı likit allık için hemen tıklayın.

5. İlk buluşmada parlamak için Pastel Likit Aydınlatıcı...

5. İlk buluşmada parlamak için Pastel Likit Aydınlatıcı...

Date makyajınıza doğal bir ışıltı katmak için Pastel likit highlighter serisini tercih edebilirsiniz. Pastel Moonlight highlighter, canlı ve ışıltılı bir görünüm sunarken; Sunlight likit aydınlatıcı doğal güneş ışıltısıyla cildi aydınlatıyor. Yüzünüzde vurgulamak istediğiniz bölgeyi ortaya çıkaran highlighterlar ile daha fresh bir görünüme sahip olabilirsiniz. Date makyajınıza doğal bir ışıltı katmak için Pastel likit highlighter serisini tercih edebilirsiniz. 

Avantajlı fiyata sahip Pastel likit highlighter için tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
7
3
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın