Görüş Bildir
Haberler
Daha Fazla Acı Yok: Regl Ağrılarını Geçirmek İçin Deneyebileceğin 10 Yöntem

Daha Fazla Acı Yok: Regl Ağrılarını Geçirmek İçin Deneyebileceğin 10 Yöntem

Radlands
01.11.2023 - 18:01

Regl olduğunda acıdan hareket edemeyenlerden misin? O zaman bu içeriğimiz sana özel! Regl ağrılarını dindirecek önerilerimiz için aşağı kaydırmaya devam et...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karın bölgeni sıcak tutacak bir şeyler kullanabilirsin!

Karın bölgeni sıcak tutarak kaslarını rahatlatabilirsin. Böylece reglin sebep olduğu sızılar biraz olsun diner, daha az acı çekersin.

2. Kendini rahatlatmak için sıcak duş alabilirsin!

Ağrıların artıkça gün içinde birkaç kez sıcak duşlar alarak kaslarını gevşetebilirsin. Suyun altına girip ıslanmak bile o an için sana çok iyi gelebilir.

3. Zorlanmayacağın şekilde egzersiz yapabilirsin!

Hafif egzersiz hareketleri ile kan dolaşımını artırarak ağrılarını azaltabilirsin. Ayrıca bu hareketler kaslarına da iyi gelir, gevşemeni sağlar.

4. Yoga ve meditasyon yapabilirsin!

Meditasyon yapmak zihnini rahatlatırken seni ağrılardan da uzaklaştırır. Gevşemek için yoga hareketleri de sana çok iyi gelir!

5. Bol su içmeyi deneyebilirsin!

Regl döneminde yaşadığın şişkinliği azaltmanın yolu bol su içmekten geçiyor. Su içmek sana kendini daha enerjik de hissettirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yiyip içtiklerine dikkat etmeye çalışabilirsin!

Sağlık ve dengeli bir beslenme düzeni hayatının her döneminde olduğu gibi regl döneminde de sana çok iyi gelir. Özellikle de regl zamanında ağır şeyler yiyerek midene yüklenmemeye dikkat edebilirsin.

7. Karın bölgene masaj yapabilirsin!

Doğru masaj hareketlerini yaptığında geçiremeyeceğin bir ağrı yok! İnternette regl ağrılarını geçirmek için birçok masaj hareketi  bulabilirsin. Onları deneyerek kaslarını rahatlatabilirsin.

8. Günü sıcak içecekler içerek geçirebilirsin!

Bitki çayları regl zamanı en iyi arkadaşımız oluyor! Regl ağrılarına çok iyi gelen çeşitli aromalara sahip bitki çaylarını tercih edebileceğin gibi klasiklerden şaşmamayı da seçebilirsin.

9. Arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin!

Regl dönemindeyken birçoğumuz aşırı agresif olabiliyoruz. Bu agresifliği biraz olsun azaltmak sevdiklerimizle sakin bir şekilde vakit geçirmekle mümkün oluyor!

10. Aromaterapinin gücünden faydalanabilirsin!

Lavanta veya nane yağı gibi aromaterapik yağları kullanarak kendini rahatlatabilirsin. Gün içinde kestirirsen kendini çok daha iyi hissedersin, bizden söylemesi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın