Görüş Bildir
Haberler
Daha Çekici Görünmek Mümkün! Etraftaki Gözler Tarafından Isırılmak İçin Yapabileceğiniz 12 Şey

etiket Daha Çekici Görünmek Mümkün! Etraftaki Gözler Tarafından Isırılmak İçin Yapabileceğiniz 12 Şey

Laurie Strode
16.10.2021 - 22:15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çekici görünmek için müthiş çabalar harcamanıza gerek yok, birkaç küçük değişiklikle ve rutinle tüm gözleri üzerinize toplamanız pekala mümkün. O halde hep birlikte bakalım neler yapabiliriz...

1. Enerjik olun.

Modu düşük, sevimsiz görünen kimse, kimseye çekici gelmez unutmayın. Ortalığa toksik olmadan pozitivizm saçan herkes tüm gözleri üzerine çekecektir.

2. Esprili olun.

Bir toplulukta dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak en önemli şeylerden biridir espritüellik. Hem sizin keyifli vakit geçirmenizi sağlar hem de çevrenizdeki insanların size hayranlığı artar. Ama her şeyde olduğu gibi dozunda ve incelikli olmaısna özen göstermelisiniz.

3. Kişisel bakıma özen gösterin.

Kişisel bakımına özen gösteren birini kilometrelerce öteden fark edebilirsiniz. Cildiniz temiz olsun, sakalınız bıyığınız düzenli olsun, salçım saçak gezinmeyin.

4. Güzel kokun.

Burada illa da parfümlerden bahsetmiyoruz esasında, bazı insanların ten kokusu da kendine özgüdür ve karşıdaki insan üzerinde son derece etkilidir. Koku en son ve en zor unutulan şeydir. O yüzden önemli olan şey insanlara sizi hatırlatacak gibi kokmanız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Saçların da bir o kadar önemli olduğunu unutmayın.

Kişisel bakım, koku derken saçların da önemini atlamayalım. İnsanlarda fark ettiğimiz ilk şeylerden biridir. Bakımlı, canlı ve düzgün saçların sizi ne kadar etkileyici gösterdiğini uzunca anlatmaya gerek yoktur herhalde.

6. Stil sahibi olun. Stiliniz zamansız olsun.

Elbette modayı takip edin, zamana ayak uydurun ama sizi siz yapacak olan bir stiliniz daima olsun. Öyle her zaman jilet gibi gezmek değil kastettiğimiz, imzanız olabilecek, sizi yansıtabilecek unsurlar katın tarzınıza.

7. İyi bir dinleyici olun.

Ne kadar az konuşur ne kadar çok dinlerseniz o kadar ilgi çekici görünürsünüz. İnsanları dikkate aldığınız ve önemsediğiniz anlamına gelir bu.

8. Aktif olun, spor yapın.

Spor yapmak, sağlığınıza ve vücudunuza özen göstermek özgüvenli görünmenizi sağlar. Duruşunuz düzelir, bedeninize hakimiyetiniz artar. Bu da karşınızdaki insanlar üzerinde hiç ummayacağınız kadar etki bırakır.

9. Bol bol gülümseyin.

Gülümsemenin insanlar üzerine bıraktığı etkiyi azımsamamak gerekiyor. Somurtup oturan kimse kimseye çekici gelmez emin olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Göz teması kurun.

Özellikle sohbet esnasında insanlarla göz teması kurmaktan çekinmeyin. Yine özgüvenli görünmenizi sağlayacak bu tutum, çevrenizde müthiş bir intiba bırakmanıza ön ayak olacak.

11. Kitap okuyun, müzik dinleyin, gündem hakkında bilginiz olsun. Kısacası bilgili ve entelektüel görünün.

Sadece görünmeyin tabii, olun. Bilgi her zaman çekicidir unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
19
6
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?