Görüş Bildir
Haberler
CS:GO'ya Eklenecek Olan Yeni Skinlerin Belirleneceği Yarışma Sona Erdi: 17 Tasarıma 1.7 Milyon Dolar Verildi

CS:GO'ya Eklenecek Olan Yeni Skinlerin Belirleneceği Yarışma Sona Erdi: 17 Tasarıma 1.7 Milyon Dolar Verildi

Burak Kaya
24.11.2021 - 10:47

CS:GO, oyuna ekleyeceği yeni tasarımlar için geçtiğimiz dönemde bir yarışma başlatmıştı. Rüyalar ve Kabuslar isimli bu yarışmasının sonucunda 17 tasarım, oyuna eklenecek. Her tasarım için yapımcısına 100.000$ ödül verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Birbirinden güzel skinler tasarlandı.

CS:GO'nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklama ile birlikte oyuna eklenecek olan 17 yeni silah tasarımına yer verdi. 15.000'in üzerinden tasarımın gönderildiği Rüyalar ve Kabuslar isimli yarışmada, her bir tasarım için Valve'ın kasasında 100.000$ çıktı.

17 skin için 1.7 milyon dolar ödeme yapıldı ve tasarımcıların skinlerinin önümüzdeki günlerde oyuna geleceği açıklandı. Hem maddi hem de manevi olarak bu olay, ödül kazanmaya hak kazanan tasarımcılar için iyi bir motivasyon.

Oldukça başarılı çalışmalar var.

Oldukça başarılı çalışmalar var.

Yarışmanın kazanan tasarımlara baktığımız zaman neredeyse her bir silah için bir tasarım geliştirildiğini görebiliyoruz.

Bazı silahlarda cıvıl cıvıl tasarımlar, bazı silahlarda ise daha ciddi tasarımlar göze çarpıyor. Valve tarafından yayınlanan tasarımlara ise buradan bakabilirsiniz. 

AK için geliştirilen tasarım ise birçok oyuncunun şimdiden favorisi oldu.

Oldukça şık bir tasarıma sahip.

Oldukça şık bir tasarıma sahip.

AK için geliştirilen bu tasarım, renkleri ile birlikte oyuncular tarafından oldukça sevildi. Nextgenz tarafından geliştirilen bu tasarım, yarışmanın sonucunda oyuna eklenecek.

Birçok farklı renk içeren tasarım, ortasındaki simge ile birlikte öne çıkıyor.

Valve, 24 farklı tasarımcıya sahip tasarımların oyuna eklenmesi için tasarımcılarla iletişime geçmeye başladı. Kısa bir süre içerisinde oyuna gelecek olan güncellemeyle birlikte tasarımların, oyuna eklenmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
3
2
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın