Görüş Bildir
Haberler
Çok Kötü Yaşlandınız Be! Kısa Süre İçinde Hızla Çöküp Tanınmaz Hale Gelen Talihsiz Ünlüler

etiket Çok Kötü Yaşlandınız Be! Kısa Süre İçinde Hızla Çöküp Tanınmaz Hale Gelen Talihsiz Ünlüler

Aylak Madam
19.06.2017 - 22:43

Yaşlanmayı ellerinden geldiğince geciktirmek için servetler harcasalar da, bazen sonuç umdukları gibi olmayabiliyor.

Yaşadıkları, genleri ya da zaman onlara pek de iyi davranmayabiliyor.

Sonuç ise haliyle biraz hüsran oluyor.

Karşınızda kötü yaşlanan talihsiz ünlü isimler!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

20. Lindsay Lohan

20. Lindsay Lohan

Daha 30 yaşında bile olmayan Lohan, bu listenin ilk sırasına hızlı bir giriş yapmayı başaran nadide isimlerden biri. Hızlı yaşam tarzı, kullandığı uyuşturucu maddeler, hapishane, rehabilitasyon, ailesel sıkıntılar ve daha pek çok sebep yüzünden Lohan'ın bedeni çok ama çok hızlı yaşlandı. Kırışıklıkları, ışığını kaybetmiş cildi, şişirdiği yapay dudakları ile Lohan, 30'larında olmasına rağmen 50'lerinde gösteriyor.

19. Kate Moss

19. Kate Moss

14 yaşında keşfedilen Kate Moss, şüphesiz ki dünyanın en ünlü süper modellerinden biriydi. Her marka onu istiyor, defilelerin baş mankeni hep o oluyordu. Partiler, hızlı yaşam tarzı, alkol ve uyuşturucular tıpkı işi gibi, hayatının merkezine oturdu. Ona 90'lı yıllarda 'Eroin Şıklığının Kraliçesi' lakabını taktılar. Nedenini tahmin etmek hiç de zor değil. Eh hayatı hızlı yaşayan Moss'un gençliğini kaybedişi de aynı hızla gerçekleşti.

18. Pamela Anderson

18. Pamela Anderson

Bir dönemlerin en güzel ve en seksi kadınlarından olan Pamela Anderson, genç görüntüsünü korumak için epey uğraştı, ancak ne yazık ki hep yanlış şekillerde... 42 yaşında olmasına rağmen halen 20'lerinde gibi giyinmesi ve davranması onu güzel değil, feci komik gösteriyordu. Buna bir de yüzüne yaptırdığı estetikler eklenince sonuç tam bir ‘plastik cerrahi’ hüsranı oldu! Yaptığı ağır makyaja ise hiç ama hiç değinmiyoruz!

17. Cameron Diaz

17. Cameron Diaz

Filmlerde doğallığı ile adeta büyüleyen biriydi Cameron Diaz. İlk yaşlılık belirtilerini fark eder etmez botoks yaptırmaya karar verdi. Ancak sonuç pek de umduğu gibi olmadı. Botoks uygulamasını tekrar yaptırmayacağını söyleyen Diaz'ın cildi yaşına göre çok daha hızlı deforme oldu.

16. Demi Moore

16. Demi Moore

Moore da ne yazık ki güzel yaşlanabilen isimlerden biri olmadı, olamadı. Derin kırışıklıklar, yorgun görünümü yaptığı makyaja rağmen kolaylıkla ayırt edilebiliyor. Asla estetik yaptırmadığını iddia eden Moore, özellikle Ashton ile ayrılığından sonra iyice çöktü. Üzüntü, onun o güzel yüzüne bir daha asla gitmemek üzere resmen yapıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

15. Mickey Rourke

15. Mickey Rourke

Gençliğinde yakışıklılığı ile pek çok kadının kalbini fetheden Rourke, ne yazık ki kendine çok iyi bakmadı. Sahip olduğu kötü alışkanlıklar da buna eklenince, Rourke adeta çöktü. Tanınmayacak bir hale geldi. Buna bir de geçirdiği tonla başarısız estetik operasyon eklenince, kendi yakışıklılığını kendi elleriyle yok etti.

14. Kirstie Alley

14. Kirstie Alley

Kahverengi saçlar, renkli göz, harika bir fizik ve güzelliğin kelime karşılığı: Kirstie Alley! Alley’in yaşadığı değişim ilk olarak kilolarla geldi. Güzel oyuncunun hızla aldığı kilolar, yaşına yaş kattı. Alley, ardından saçlarını sarıya boyattı, makyaj tarzını değiştirdi. Yıllardır yaptığı ağır makyaj cildini iyice yordu. Adım adım gerçekleşen bu değişim onu daha yaşlı gösterdi. Her ne kadar kendi inkar etse de yaptırdığı botoks ve estetik operasyonlar onun doğal güzelliğini resmen yok etti.

13. Macaulay Culkin

13. Macaulay Culkin

Daha on yaşındayken dünyanın en tanınan çocuk starlarından biri olmayı başardı. Güzel yüzü ve tatlı tavırları sektörde kısa süre içinde kabul görmesini sağladı. Ardından pek çok çocuk star gibi aniden gözden düşüverdi. Uyuşturucu nedeniyle tutuklandı. 1 yıldan daha kısa süre hapiste kaldı. Zaten çökmüş olan Culkin'i bu hapis hali daha da geriye götürdü.

12. Brigitte Bardot

12. Brigitte Bardot

1950 ve 1960'lı yılların tartışmasız en güzel ve en seksi kadınlarından biriydi o: Brigitte Bardot. Güzelliği ile tüm dünyayı dize getirebilecek olan bu kadın, hiç de ondan beklenmeyecek bir şekilde yaşlandı. Hızlı yaşam tarzı nedeniyle hayat onu da gençliği ile cezalandırdı.

Hızlı ve ne yazık ki kötü yaşlanan diğer ünlü isimler ise şöyle;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Haley Joel Osment

11. Haley Joel Osment

10. Carrie Fisher

10. Carrie Fisher

9. Britney Spears

9. Britney Spears

8. Goldie Hawn

8. Goldie Hawn

7. Micheal Jackson

7. Micheal Jackson
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Leonardo Dicaprio

6. Leonardo Dicaprio

5. Meg Ryan

5. Meg Ryan

4. Renée Zellweger

4. Renée Zellweger

3. Sophia Loren

3. Sophia Loren

2. Mel Gibson

2. Mel Gibson
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Donatella Versace

1. Donatella Versace
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
757
303
122
62
61
60
47
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bukle Naz Acar

Ya kusura bakmayın da Goldie Hawn 71 yaşında. Nasıl 20'li yaşlardaki güzelliğini bekliyorsunuz? Ya da Leo? Adam sadece yaşlanmış yahu. Sofia Loren 82 yaşında... Devamını Gör

biseydicemamaha

kısa sürede yaşlanmak mı ulan bu nasıl saçma bi içerik ya kısa sürede dediğin her fotoğraf arası yirmi küsur yıl amk :) o süre içinde kıtalar yer değiştiriyo... Devamını Gör

Beyza

leonardo aşkımı alın lütfen o listeden o her haliyle her yaşında yakışıklı adamın sürekli diriliş filmi için uzattğı saçlı sakallı halini verip "ayy çok yoşl... Devamını Gör