Görüş Bildir
Haberler
Çok Eşliliği Savunan Ali Edizer Doktorluk Görevinden de Açığa Alındı

Çok Eşliliği Savunan Ali Edizer Doktorluk Görevinden de Açığa Alındı

Medeni Kanunu ve laikliği hedef alan konuşmalarının ortaya çıkmasının ardından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başhekim yardımcılığı görevinden alınan Dr. Ali Edizer'in, tabiplik görevinden de açığa alındığı öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ali Edizer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de açığa alındı. 

Sosyal medyadaki paylaşımları sonrasında Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki başhekim yardımcılığı sözleşmesi feshedilen ve görevinden alınan Ali Edizer'in kadrosu, Sağlık Bakanlığı müfettişlerinin önerisiyle, Güdül Devlet Hastanesine gönderildi. 

Edizer'in, soruşturmanın selameti açısından Bakan Fahrettin Koca'nın talimatıyla tabiplik görevinden de el çektirildiği öğrenildi. Edizer hakkındaki idari soruşturma devam ediyor.

Ne olmuştu?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Ali Edizer'in sosyal medya hesabından laikliği ve medeni kanunu hedef alan, çok eşliliği savunan konuşmaları ortaya çıkmıştı.

Görevden alınmıştı

Sağlık Bakanlığı açıklamalarıyla büyük tepki çeken ve gündeme oturan Dr. Ali Edizer'in sözleşmesini feshederek görevden almıştı.

8 ay Edizer ile yakın çalışan Sağlık eski Bakanı Akdağ: Bu arkadaş anormal

Recep AkdağSağlık Bakanlığı döneminde 8 ay özel kalem müdürlüğünü yapan Dr. Ali Edizer hakkında 'Uyum sağlayamayınca ayırdım. Söyledikleri tasvip edilecek şeyler değil, bu arkadaş anormal' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
26
17
9
9
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Metin Uzun

4 kadin mi ? Yok daha neler ,çüşşş,sakalina tukurdugume bak ,oldu olacak harem kur dunya karmasi yap her milletten al bir tane.Boyle mallari nasil getiriyorl... Devamını Gör

Metin Uzun

Bir soru soracagim ,durustce cevap verin,bu soruyu daha once en koyu siyasi goruslu kisilere sordum hepsi stop etti .işte soru : 1 kadinin 4 kocasindan biri ... Devamını Gör

morningstars

göstermelik işler