Görüş Bildir
Haberler
Sizden Daha Çılgın Bir Seks Hayatına Sahip Olan 14 Hayvan

Sizden Daha Çılgın Bir Seks Hayatına Sahip Olan 14 Hayvan

Pelik Süper
22.02.2015 - 22:18 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 17:23

1. Su aygırı

1. Su aygırı

Su aygırları dişilerini etkilemek için çişlerini ve kakalarını biriktirerek, dişileri yaklaştığı an, onları tazyikli bir şekilde kuyruklarıyla etrafa püskürtür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kırmızı tahta kurusu

2. Kırmızı tahta kurusu

Bağlanma problemi olanlara örnek olması gereken bir hayvanımız; kırmızı tahta kurusu! Çifleşme ardından erkek ve dişi birbirine kenetlenir ve yapışık kalır. Tam 11 gün boyunca! Dişi kırmızı tahta kurusu yumurtlamaya başladığı an ayrılırlar.

3. Arjantin Ördeği

3. Arjantin Ördeği

Arjantin ördeği'nin erkeği, yaklaşık 43 cm'e ulaşan cinsel organıyla kendi boyutundan daha büyük bir organa sahip canlılardan biri. Bir diğer acayiplikleri ise; eğer dişi Arjantin Ördeği yakın zamanda başka bir ördekle çifleştiyse; erkek ördek bu bedeninden uzun organı ile kendinden önceki spermleri ördeğin fallop tüplerinden temizliyor.

4. Kaya midyesi

4. Kaya midyesi

Uzak mesafe ilişkisi zor, ama kaya midyesi bunun çözümünü geliştirmiş bile. Arjantin ördeğine şaşırdıysanız, kaya midyesinin cinsel organının kendi boyutunun 8 katına kadar çıktığını duyunca yeni bir şaşkınlığa geçebilirsiniz.

5. Tahta kurusu

5. Tahta kurusu

Evrenin en azgın böceği ile tanışın. Tahta kurularının erkeklerinin sürekli olarak erekte halde gezerek, günde ortalama 200 defa çifleştikleri belirlenmiştir. İlk amaçları tamamiyle çifleştmek olduğu için, tahta kurularında eşcinsellik oldukça yaygındır; çünkü çifleşmeden önce karşıdakinin erkek mi dişi mi hatta tahtakurusu mu olduğunu bile kontrol etmezler.

6. Argonot

6. Argonot

İşte en komiği, erkek argonotların cinsel organları çifleşme döneminde vücutlarından ayrılır, ve gidip başka bir kayadaki dişi argonotu döller. Daha komiği ise, bunun ardından geri dönüp sahiplerine tekrar monte olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Jartiyer yılanı

7. Jartiyer yılanı

Adı da size ipucu verebilir aslında. Dişiler, bulundukları yerin çevresinde öyle bir feromon salgılıyorlar ki, tüm erkek yılanları etrafına topluyor. Hem sürünme esnasında hem de aynı anda birden çok yılanla çifleşebilmeleri de cabası.

8. Kirpi

8. Kirpi

Dişi kirpiler, yılda sadece bir kaç saat için çiftleşmeye açıklar. Dişi kirpilerin bu dönemde olup olmadığını çözmeye çalışan erkek kirpiler önce ayaklarının üstünde duruyor ve dişinin her tarafına işemeye başlıyor. Eğer dişi sallanarak idrarı atmaya çalışıyorsa kötü haberi alıyorlar. Ama eğer bunun ardından karın kısmını ortaya çıkarıyorsa; let the show begin!

9. Deniz anası

9. Deniz anası

Deniz analarının flört kavramı da biraz Tinder'dan örnek alınmış gibi :)

Birbirlerini hiç tanımalarına gerek yok. Çünkü erkek deniz anası spermlerini ağzında taşır ve denize bırakıverir. Dişi denizanalarının yumurtalıkları da onların ağızlarına yakın bir yerdedir ve spermlere doğru yüzerler.

10. Peygamber devesi

10. Peygamber devesi

Aşk aklınızı başınızdan alabilir. Ama direk başınızı alsaydı daha berbat olurdu değil mi? Dişi peygamber devesi böyle düşünmüyor, ilişki sonrası eğer biraz da açlarsa alıveriyor kellesini erkeğinin.

11. Sümüklü böcek

11. Sümüklü böcek

Dişi sümüklüböcekler, erkeklerinin sperm sayısını artırmak için onları 6 saat boyunca ısırıp okşuyor. Bu sayede bir hidrolik basınç oluştuğu gözlemlenmiş, ve bu, dişinin doğurganlık kapasitesi artırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Bal arısı

12. Bal arısı

İşçi arılar için, kraliçe arılara özel seçilen seks işçileri desek yalan olmaz. Fakat bu işi canlarıyla ödemeleri de biraz üzücü. Kraliçe arılar yaşamları boyunca sadece bir kere döllenirler -tüm kovan tarafından- ve bu olay sonucunda yaklaşık 400 bin spermi ölene kadar taşırlar. Bunu sağlayabilme kısmı ise acıklı, kraliçe arılar çiftleşirken işçi arıların cinsel organlarını koparan bir yapıdadır, bu sebeple işçi arılar çifleştikten sonra ölür.

13. Fener balığı

13. Fener balığı

Dişi fener balığının yaydığı kokuya ve ışığa gelen erkek fener balıkları, dişiyi ısırarak onlara yapışırlar ve kan dolaşımlarını dişininkiyle birleştirdikleri için dişinin asalakları haline gelirler. Bu aşamada erkek fener balıkları dişiyle füzyona girmeleri yüzünden gözlerini ve tüm iç organlarını yitirirler. Yani sadece sperm iletebilen bir organ haline gelmiş olurlar ve dişinin bu erkeklerle yapacak bir işi kalmadığı için erkekler zamanla eriyip ölür.

14. Deniz solucanı

14. Deniz solucanı

Bu hayvanların dişileri de erkekleri de hermafrodit, yani çift cinsiyetli. Çifleşme sonucu kim kaybederse, o hamile kalıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
223
107
74
28
25
20
18