Görüş Bildir
Haberler
Cinayete Kurban Giderek Aramızdan Ayrılan 13 Ünlü

etiket Cinayete Kurban Giderek Aramızdan Ayrılan 13 Ünlü

29.08.2017 - 00:28

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesi, ünlüler dünyasında yaşanan cinayetleri gündeme getirdi. Dünyada sevginin sonsuz olmasını; cinayetlerin son bulmasını dileriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bergen

1. Bergen

Ülkenin en sevilen arabesk-fantezi müziği şarkıcısı Bergen, ölümünden 7 yıl önce yüzüne eşinin kezzap atması sonucu bir gözünü kaybetti. 1989 yılının nisan ayında ayrıldığı eşi tarafından, ağustos ayında silahla vurularak öldürüldü.

2. İsmail Hakkı Sunat

2. İsmail Hakkı Sunat

İstanbul Devlet tiyatrosu oyuncusu İsmail Hakkı Sunat, 2004 yılında Gelibolu'daki yazlığında öldürüldü. Genç oyuncu, yüksek sesle müzik dinleyen komşusunu uyarması sonucu, komşusu tarafından silahla vurularak öldürüldü.

3. Sharon Tate

3. Sharon Tate

Ünlü yönetmen Roman Polansky'nin oyuncu eşi, 8,5 hamileyken 3 arkadaşıyla birlikte cinayete kurban gitti. Bir müzisyen olan katili, müzik endüstrisinde başarısız olunca zengin insanları katletme kararı alarak bir tarikat kurduğunu itiraf etti.

4. Lana Clarkson

4. Lana Clarkson

Güzel oyuncu, bir gece kulübünde tanıştığı yapımcı Phil Spector tarafından öldürüldü. Spector, ambulans çağırmak yerine etrafı temizlemeye çalışırken, Clarkson hayatını kaybetti.

5. Sabahattin Ali

5. Sabahattin Ali

Öğretmen, şair, yazar ve gazeteci Sabahattin Ali cinayete kurban giderek aramızdan ayrılan isimlerden biri. Ali Ertekin isimli bir şahıs tarafından, sopayla başına vurularak öldürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tupac Shakur

6. Tupac Shakur

Rap müziğinin popüler ismi Tupac, esrarengiz bir cinayete kurban gitti. Bir plak şirketinin sahibi ile birlikteyken uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan şarkıcı, ne yazık ki kurtarılamadı.

7. Feri Cansel

7. Feri Cansel

'Ali Baba ve Kırk Haramiler' filmiyle tanıdığımız oyuncu, oyunculuk dışında şarkıcılığı da denedi. Ne yazık ki kızının da gözleri önünde sevgilisi tarafından öldürüldü.

8. Dorothy Stratten

8. Dorothy Stratten

Playboy modeli olarak ünlenen Dorothy Stratten, ardından oyunculuğa başladı. 1 sene evli kalıp ayrıldığı eşi tarafından öldürüldü.

9. Beki İkala Erikli

9. Beki İkala Erikli

'Meleklerle Yaşamak' adlı kitabın yazarı, ofisinin bulunduğu apartmanın kapısında vurularak öldürüldü. Katil zanlısı Sinem K., yazarın kitaplarını okuduktan sonra psikolojisinin bozulduğunu belirtti.

10. Aynur Kanbur

10. Aynur Kanbur

Ünlü dans grubu Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur, geçtiğimiz yıl evinde silahla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Katil zanlısı bulunamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mümtaz Sevinç

11. Mümtaz Sevinç

'Şehnaz Tango' ve 'Sihirli Annem' gibi TV dizilerinin sevilen oyuncusu Mümtaz Sevinç, 2006 yılında cinayete kurban gitti. Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından uykusunda bıçaklanarak öldürüldü.

12. John Lennon

12. John Lennon

Efsanevi Beatles grubunun müzisyenlerinden John Lennon, öldürüldüğünde henüz kırk yaşındaydı. Bir hayranı tarafından kaldığı otelin önünde silahla vurularak öldürüldü.

13. Vatan Şaşmaz

13. Vatan Şaşmaz

Ünlü sunucu ve oyuncu, bir otel odasında ölü bulundu. Eski manken Filiz Aker, Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar etti. Aker'in platonik bir aşkla Vatan Şaşmaz'a takıntılı olduğu iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1320
499
343
119
93
83
63
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın