Görüş Bildir
Haberler
Cinayet Dedikleri Sadece Entrika Değilmiş! Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümünde Kan Aktı

etiket Cinayet Dedikleri Sadece Entrika Değilmiş! Ufak Tefek Cinayetler'in Son Bölümünde Kan Aktı

Birkaç haftadır heyecanını mı kaybediyor dediğimiz Ufak Tefek Cinayetler'de yine ortalık karıştı. 20. bölümde artık geçmişten hesaplaşmaya gelenler, gerçek cinayetler, cinayet teşebbüsleri ve heyecanımızı kat kat arttıran müziklerle soluksuz izledik desek yeridir. Biz de sizin için bölümü özetleyip yorumladık...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinayet vakti yaklaştı. Bakalım kim kurt, kim kuzu?

Şu dörtlü artık aynı masada sadece hesaplaşmak için oturabilir. Burcu konusunda herkesten kazık yiyen Arzu, en çok da Burcu'nun doktorluğunu yaptığı için Oya'ya takıktı: "Sen Merve'den çok farklı olduğunu düşünüyorsun ya, bence hiç öyle değil. Bayağı benziyorsunuz ikiniz."

Yine olan Oya'ya oldu, ihale ona kaldı iyi mi...

Pelin de delillerle dolu poşeti Merve'ye verdiği ve ayağına bastığı için Oya'ya kurulmuştu. Hiç çekinmeden ölümle tehdit edebilecek kadar gözü dönmüştü.

Bade İşçil her hafta daha da iyi bir performans gösteriyor kesinlikle.

Arzu, Pelin, Merve... Kısacası herkesin Oya'yı o buzluğa kapatmak için bir sebebi vardı.

Ama en çok da Burcu'nun. Mehmet'e gelen her telefonunu Oya'dan olduğunu düşünüp korkan, yalanı ortaya çıkmasın diye "Öldüreyim ben bu kadını" düşünecek kadar hem de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oya'nın hamlesini yapmasına izin vermeden harekete geçmek için Mehmet'i evliliğe ikna etti.

Sarmaşık'taki kadınların hamile olduğunu duyduğunu ve arkasından konuştuklarını, rencide olduğunu söyledi hanımefendi. Aman.

Mehmet'e göre Arzu bunu ondan duymalıydı. Ama düğün mekanı yanlışlıkla Burcu'ya değil ona ulaşınca Arzu bir anda bu haberle yıkıldı.

Mekana numarasını veremeden kapatınca, görevli de 'Mehmet'in eşiyim' diye konuşan kişinin Arzu olduğunu düşündü herhalde. Eşi neden tekrar düğün yapmak için arasın acaba...

Oranj Memo haberi vermeye geldiğinde her şey için çok geçti. O tokatı yedi...

Bu deli haller Tülin Özen'e çok yakıştı. Arzu'yu bambaşka bir yere getirdi.

Diğer kızlara gelince... Pelin ve Merve'ye sebep mi yok? Yetişkin bir Pelin, çocuklarının görüşmesine izin vermiyor diye içinde çocuk olan bir arabanın önüne kırabilir.

Sahnenin çekimleri o kadar güzeldi ki, yönetmen Ali Bilgin'e de ekibine de gösterdikleri özen için teşekkürler.

Konu bu değil, hepimiz biliyoruz. Artık mükemmel bir evliliği olmadığını, Serhan'ın onu aldattığını söylemek için deliriyor. Her fırsatta imalarda bulunmaktan kaçınmıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama birbirlerine düşedursunlar, tehlike kapılarında. Ruh hastası Tunç geri dönmüş ve intikam ateşiyle sağa sola saldırmaya hazırlanmış durumda: "İşlediğiniz her cinayet ancak bir süre toprağa gömülür. Sonra bir yerden çıkar ve size geri döner. Hiçbir suç cezasız kalmaz."

Bakalım Pelin ve Merve'nin cezası nasıl kesilecek.

Tunç bir şizofren. İkisinin de evlerine kadar girip sağı solu karıştırmaya cesaret edecek kadar manyak.

Tunç rolünde Cihan Yenici var.

Oya'nın başında da Burcu psikopatı var. Evleneceklerini duyunca aklı çıktı ama Serhan'la dramalarından Mehmet'e bir türlü anlatamadı. Alt tarafı yok yere evlenecek adam, nedir yani...

Sarmaşık bu, zaman kaybedemezsin. Gerçekleri anlatmanı istemeyen Burcu, sana bilenmiş Arzu, Merve'yi bitirme planını bozmandan korkan Pelin... Herkesin silahını birbirine doğrulttuğu bir #meksikaaçmazı

Merve? Merve sebep aramıyor.

Hele ki Oya'nın "Ay unuttum" diye düğünden önceki gece Mehmet'i araması ve mesaj atması onun kalemini kırdı. Burcu telefonu imha etti ve gerekirse Oya'yı da imha edeceğini bize kanıtladı.

Küçük rolünü gitgide büyüten ve rolünün hakkını veren Duygu Sarışın'ı gerçekten zevkle izliyoruz. Yalnız o telefonu düşmüş de kırılmış gibi yere koydu da, sırt üstü düşüp nasıl o kadar kırıldı:(

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mehmet'in zorla evlendiğini, kurbanlık koyun giibi hissettiğini söylemeye gerek yok herhalde? Arzu'nun odasına gizlice gelip çaresizce yalvaracak, onu durdurması için yalvaracak kadar kötü durumdaydı.

Arzu bana dur de. Sürükleniyorum. Nereye gittiğimi bilmiyorum. Ger idönecek cesaretim de yok. Bir şey yap. Kurtar beni bu mengeneden. N'olur Arzu, yardım et bana.

Yıldıray Şahinler'in bu kadar içten oynaması 'Affet kız şunu' dedirtiyor, dedirtmesin 😢

Ve Arzu sahnede... "Bazısı savaşın yıkıcılığından çekinir. Fakat şartlar onu zorladığında en barış yanlısı bile korkunç vahşileşebilir. Kaçarak ölmek yerine savaşarak ölmeyi tercih eder."

Full dekolte elbisesi ile sadece Sarmaşık değil biz bile bütün sene onu konuşacağız. Vay anam babam...

Gitgide bir Merve'ye dönüşen ve savaşmaya gelen Arzu'nun haberini alan Burcu balataları sıyırdı.

Mehmet'e Arzu dediğinde "Benim Arzu mu?" cevabını duyduktan sonra bile düğünden vazgeçmeyecek kadar saplantılı bu kadın.

Diğer belası Oya'nın düğün mekanına giriş yaptığını öğrenince onu izbeye çekmeyi başardı. Işıkları kapattı ve kimliğini gizlemiş oldu.

Tabii biz diğer kızlardan da şüphelendik, bunları sonradan öğrendik ama tahmin edilemeyecek bir şey de değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onu acımasızca buzluğa kilitledi. -22 derecede ölüme terk etti desek yeridir. Kolundaki bilekliğe asılan Oya'nın avcuna bir delil bırakmaktan kaçamadı.

Desenize bir koca bölüm de bir bilekliğin peşinde gidecek...

Mehmet Arzu'nun ona "Dur!" deme yolunun bu olduğunu biliyordu. Onun gözlerinin içine baka baka değil 'evet' demek, ismini bile söyleyemedi.

Tam o sırada da donmak üzere olan Oya, bir çalışan tarafından bulundu.

Onun attığı çığlık da Mehmet'in imdadına yetişti. Edebiyat öğretmeni teyzemiz olsa şunu derdi: "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı."

Çünkü Burcu sonuna kadar geldiğini düşünüyorsa da yanılıyordu. Bu nikah tamamlandı mı bilmiyoruz ama cinayete teşebbüsten başı epey ağrıyacak gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ve psikopatların bayrak taşıyanı... Bu çığlığı, her şeyi geride bıraktı. Evde birinin olmasından şüphelenen Raşel'in pekmezini akıttı Tunç. Büyük ihtimalle de öldürdü. İşte şimdi söylenebilir, ölse de ölmese de "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak."

21. bölümün ilk sahnesi de dozun giderek arttırıldığına kanıt niteliğinde. Oya'yla ilgili suç Arzu'nun üstüne atılıyor, hatta Burcu daha da ileri giderek onun üstüne bir suç daha yıkmaya çalışıyor.

'Mehmed Bir Cihan Fatihi' haftaya başlıyor. Bu hafta TOTAL'de 4. ve AB'de 2. oldu. Bakalım yeni rekabette ne olacak?

'Mehmed Bir Cihan Fatihi' haftaya başlıyor. Bu hafta TOTAL'de 4. ve AB'de 2. oldu. Bakalım yeni rekabette ne olacak?

Bölüm #meksikaaçmazı etiketiyle yayınlandı. 

Meksika Açmazı nedir? Olaya karışan hiçbir tarafın kazançlı çıkamayacağı  içinden çıkılmaz durum, çıkmaz, açmaz.

Sosyal medyanın en çok konuşulanı yine Ufak Tefek Cinayetler'di. Özellikle de Oya'nın basiretsizliği...

Zeki mi değil mi bilemem de kötü olmadığına karar vermek üzereyim. Ne şeytanlar varmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merhaba ben doktor Oya Toksöz.

Merve sen muhteşem bir detaysın😍 Ama tamam yeter Oya'nın hakkını da bu kadar yemeyelim😫

Ahahahahaaha kimsenin anası babası gelmemiş zaten, kim lazımsa o gelmiş. Edebiyat öğretmeni yok o enteresan.

Hadi bakalım, ciğerinizi soldurarak bu bölümü de bitirdik.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
75
33
24
14
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?