Görüş Bildir
Haberler
Championship Manager Kehanetinin Tutmadığı 10 Efsane Futbolcu

Championship Manager Kehanetinin Tutmadığı 10 Efsane Futbolcu

Kuzey Efe Güney
09.06.2014 - 13:40 Son Güncelleme: 27.04.2022 - 14:51

Championship Manager Diyorsa Doğrudur'un Her Zaman Tutmadığı 10 Futbolcu

İçinde futbol ateşi yanan herkesin ucundan köşesinden bulaştığı Championship manager serileri daha sonra Football manager'e bayrağı teslim etse de iki oyunun da bize verdiği tat,heyecan hep üst seviyedeydi hatta bazılarımızın ingilizce'yi  bu oyunlardan öğrenmeye başladığını da söyleyelim peki bu kah ekran karşında bazen takım elbiseyle oturtan kah bir gol sevincinizle ev ahalisini gece gece ayağa kaldıran oyun bize her zaman dürüst müydü ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Evandro Roncatto

10. Evandro Roncatto

Listemizde adı sanı en az duyulan ama oyunda deli yardıran bu abimiz listemizin 10 numarası.

9. İrfan Başaran

9. İrfan Başaran

Aslında İrfan'a çok da haksızlık yapılmaması gerek sonuçta Türkiye liglerinde bir şekilde kalıcı oldu ama oyunda neredeyse Zidane'a yakın performansıyla bizi müthiş gaza getirmiş fakat  yanına bile yaklaşamamıştı.

8. Kennedy Bakırcıoğlu

8. Kennedy Bakırcıoğlu

Manager'lik serilerini oynayanların illa ki kadrosuna bir kez bile olsa girmiş efsane sağ açık e bir de Türk pasaport'u da elinde olunca kaçırmazdık ama oda futbol Dünya'sın da hayal kırıklığı yaşattı bize.

7. Julius Aghahowa

7. Julius Aghahowa

En son Kayserispor semaların da izlediğimiz Aghahowa istisnasız her oyunda büyük potansiyelli olarak lanse edildi fakat en büyük başarısı Fenerbahçe ağlarına attığı 3 golden fazlası olamadı.

6. Kerlon

6. Kerlon

Bu çocukta olmadı maalesef gözümüzü kara çıkartmasın diye Avrupa'da çok şansını denedi ama sonuç değişmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Sergey Nikiforenko

5. Sergey Nikiforenko

Biraz'dan bahsedeceğimiz partneriyle biz oyunculara sayısız sevinç getiren bu adamı takımında bulunduran kimse unutmayacak futbol hayatı tam bir felaket olsa da hep iyi anılacak kuşkusuz.

4. Freddy Adu

4. Freddy Adu

Daha 13 yaşında yıldızı parlayan ve yeni Pele olarak lanse edilen Adu belki de bizi en çok hayal kırıklığına uğratan oyuncudur.Futbol'da yeni bir çağ başlatacak bütün Amerika'ya futbolu sevdirecek denilen Adu yakaladığı onca fırsata rağmen hiç birini değerlendiremedi ve sadece Amerika'nın bir pazarlama stratejisi olduğu ortaya çıktı.En son Rizespor'da izlediğimiz Adu şimdi ülkesinde futbol hayatına devam ediyor yaşı daha 25 olmasına rağmen biz bile ümidi kestik.

3. Anatoli Todorov

3. Anatoli Todorov

Bulgaristan Hristo Stoiçkov'dan sonra bir türlü yıldız bir oyuncu çıkaramamıştı ki biz Todorov'u keşfedene kadar CM oyunda ona öyle büyük bir potansiyel vermişti ki zamanında adı Türkiye'de bazı klüpler le bile anıldı fakat çok geçmeden herkes o acı gerçeği öğrendi yine üzülen biz olduk ama oyun en azından komşu'ya bu oyuncuyla bir kıyak geçmiş ve oyunun oynandığı bütün evlere misafir etmişti.

2. Temur Altunhan

2. Temur Altunhan

Her ne kadar bir röportajın'da kendisi bile olmam gerekenin 5'de 1'i bile olamadım dediyse de o aklımızda hep çok güzel anılarla kalacak CM scout'ları belki potansiyelini yanlış hesapladı ama tıpkı Todorov gibi oda Dünya'da bir çok eve misafir oldu.

1. Maxim Tsigalko

1. Maxim Tsigalko

Vee geldik listemizin sonuna herhalde 100 yıl sonra bile böyle bir liste hazırlansa 1 numarayı kimseye kaptırmayacaktır bu ismi güzel golleri güzel kardeşimiz.Tsigalko'yu bu kadar iyi yapmak kimin fikriydi bilemiyoruz ama bu sayede Dünyaca ünlü bir yıldız oldu tabi ki gönül isterdiki bu başarılarını yeşil sahalara da yansıtsaydı bizi arkadaş ortamında daha bir gururlandırsaydı ama o kadar sevinç bile yeter yine de bu durum onu en büyük hayal kırıklığı yapmaktan kurtaramıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
10
5
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şerif Ilhan

bruno jacques adamdır kendileri

brudermartin

İki geliyor iki hadi niki hadi niki...

Tesla Başgan

ahh Tsigalko ahh...