Görüş Bildir
Haberler
Ceylan Ertem Takıntılı Hayranı Hakkında Açıklama Yaptı: ''Gerekli İşlemleri Yaptık''

Ceylan Ertem Takıntılı Hayranı Hakkında Açıklama Yaptı: ''Gerekli İşlemleri Yaptık''

Şarkıcı Ceylan Ertem, bir dinleyicisinin kendisini 5 yıldır taciz ettiğini açıklaması üzerine gündeme bomba gibi düşmüştü. Özel hayatından çok şarkıları ve performanslarıyla adından söz ettiren Ceylan Ertem, bir hayranının kendisi için cinsiyet değiştirdiğini ve adım adım takip ettiğini belirtmişti. Ünlü şarkıcı, 'Karşı taraf gelen tepkilerin büyük katkısı ile; özür dileyip, bir daha asla yaklaşmayacağının sözünü verdi. Biz yine de gerekli işlemleri yaptık...' dedi. İşte haberin ayrıntıları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aleyna Tilki, Serenay Sarıkaya ve Ezgi Mola'nın ardından sanatçı Ceylan Ertem de 'takıntılı hayran'ı sebebiyle korku dolu günler yaşadığını dile getirmişti. Ünlü şarkıcı taciz eden kişinin, kendi yaşadığı şehre taşındığını da söylemişti. Kendisi için cinsiyet değiştirdiğini anlatan Ertem sosyal medyadan konuyla ilgili yeni gelişmeleri duyurdu.

''Özür Dileyip, Bir Daha Asla Yaklaşmayacağının Sözünü Verdi...''

''Özür Dileyip, Bir Daha Asla Yaklaşmayacağının Sözünü Verdi...''

Genç şarkıcı sosyal medyadan kendisini merak eden takipçilerine açıklamalarda bulundu: 'Merak eden herkese; avukatım birkaç gündür gerekli olan her şeyi yapıyor. Karşı taraf gelen tepkilerin de büyük katkısı ile özür dileyip, bir daha asla yaklaşmayacağının sözünü verdi. Biz yine de gerekli işlemleri yaptık. Bir daha bu sıkıntının devam etmeyeceğini umuyorum. Destek olup, bu tacizin sonunda durması için sesini yükselten herkese sevgilerimi gönderiyorum.'' dedi.

''Yalnız Olmadığını Bilmek Güzel Bir Duygu...''

''Yalnız Olmadığını Bilmek Güzel Bir Duygu...''

Ertem açıklamalarında  ''Bu kadar yüksek bir sesin karşı tarafın geri çekilmesine sebep olacağını bilmiyordum ama yine de destek almak istemiştim. Ve gerçekten çok etkili oldu. Herkese minnettarım. Yalnız olmadığını bilmek güzel bir duygu. Eminim bundan sonra bir sıkıntı yaşamayacağım. Yaşarsam da binlerce şahidim var, bu bile güçlü bir duygu.' ifadelerini kullandı.

İşte Sanatçının Sosyal Medya Açıklaması:

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın