Görüş Bildir
Haberler
Cennete Gitmenin Püf Noktaları

Cennete Gitmenin Püf Noktaları

UZMANTV
07.04.2015 - 09:47 Son Güncelleme: 20.04.2015 - 00:11

Sadece dünya malı için değil, ahiret için de çalışmamız gerektiğine işaret eden bu liste çalışmamızda cennete gitmenin püf noktalarının yanı sıra, bizi orada karşılayacak hurilere de değindik.

 Öteki tarafa gittiğimizde HURİ yerine NURİ ile karşılaşmamak için neler yapmanız gerektiğini öğrenmek istiyorsanız yazımıza mutlaka göz atın. :)

Dünya üzerinde yaşayan milyarlarca insan öldükten sonra ödüllendirileceğini düşünüyor.

- Gerçekten de böyle bir ödüllendirme olacak mı?

- Herkese vaadedilen huriler bizi karşılayacak mı yoksa elin Nurisi ile karşı karşıya mı kalacağız?

- Cennete gidebilmek için neler yapılmalı?  gibi sorular hiç değilse bir kere aklınıza gelmiştir.

Şimdi size UZMANTV’den dev hizmet: Cennete gidebilmek için yapılması gerekenler nelerdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1) Hepimizin en büyük hayali olan cennet nasıl bir yerdir? Dünyada bulamadığınız her şeyin cennete olacağı söylenir (ama her şeyin! Hadi yine iyisiniz :) Peki gerçekten de bu şekilde bolluk içinde mi olacağız?

2) İlk olarak sadece dünya malı için değil ahiret için çalışmanız gerekir. Sonuçta kefenin cebi yok. Hem unutmayın, istediğiniz her şey cennete var :)

3) Ahiret için çalışmalara başladınız. Peki bunlar cennete gitmeniz için yeterli olabilir mi? Kimler cennete gidecek, kimler gidemeyecek?

4) Peki cennete gittiğinizde dünyadaki sevdiklerinizi görebilecek misiniz? Yaşarken ölüp bittiğiniz Merve’yi orada da görmek hoş olabilir aslında :)

5) Gelelim herkesi en çok ilgilendiren soruya. “Benim yaşarken yatlarım, katlarım vardı, herhangi bir kişiyle aynı cennete mi gideceğim?” diye düşünen insanlarımız mutlaka vardır. Gerçekten de dünya üzerinde olan ayrım cennette de var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus: Tabii ki hizmetlerimiz bunlarla da sınırlı değil. Derler ki ölmeden önce mutlaka temiz olun. Yani abdestinizin tam olması sizi cennete bir adım daha yaklaştırır, unutmayın :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
15
11
11
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın