Görüş Bildir
Haberler
Cem Küçük: 'Erdoğan Dışında Herhangi Biri Seçilirse Biz Dahil Herkes Tutuklanır'

etiket Cem Küçük: 'Erdoğan Dışında Herhangi Biri Seçilirse Biz Dahil Herkes Tutuklanır'

Ulaş
16.12.2019 - 23:19

Cem Küçük, Beyaz TV'de katıldığı programda 'Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse biz dahil herkes yargılanır, seri tutuklamalar başlar' ifadesini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Dinamit' isimli programdaki 'Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?' başlıklı tartışma ilginç diyaloglara sahne oldu.

'Dinamit' isimli programdaki 'Yeni kurulacak partiler neyi hedefliyor?' başlıklı tartışma ilginç diyaloglara sahne oldu.

Küçük, 'Erdoğan karşıtı herhangi biri seçilirse insanlar 'abartıyor' diyor ama bir kere biz dahil herkes yargılanır. Seri bir tutuklama yaparlar' dedi.

Küçük, konuklardan AKP'li Mehmet Metiner'i göstererek,'Mehmet Metiner'i tutuklarlarsa AB itiraz mı edecek? deyince programın moderatörü Latif Şimşek, 'Yani Cumhurbaşkanını da mı yargılarlar? diye sordu.

Bunun üzerine Küçük, "Ona hemen cesaret edemeyebilirler ama çevresinden başlarlar. Melih Gökçek'i bu durumda kim kurtarır?" dedi.

Küçük sözlerine şöyle devam etti: 

'Metiner'i kim kurtarır?, Şamil Tayyar'ı kim kurtarır? Seni beni kim kurtarır? deyince Metiner, 'İlk telef olacak olan biziz yani. Yahu korkutma bizi, zaten yeterince korkağız bir de bu laflardan sonra...'

​Küçük, 'Ben İngilizce biliyorum. Hadi ben Londra'ya gittim diyelim; iki günde beni iade ederler' ifadelerini kullanınca Metiner, 'Ben İngilizce de bilmiyorum. Gidecek yerim de yok' sözlerini sarf etti.

Konuşmanın basına yansımasının ardından Twitter kullanıcıları da fikirlerini belirtti. Bazı yorumlar şöyle 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
479
76
31
17
14
8
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tahir Boz

Atatürk'e, ingiliz casusuydu diye iftira atan hain dinciler, korku dağları sarınca, Vahdettin gibi ingiltereye kaçmanın planlarına başlamışlar şimdiden.

Bozkurt

Armut dibine düşermiş.

Bozkurt

Yani 17 senedir ne bok yediğinizin farkındasınız ve haliyle sonuçları üzerinde kafa yormaya başladınız? Allah belanızı versin ne diyeyim başka!

Daha yeni başlamışlardır. Belkide programdan önceki metinleri vermişler, okumuşlar öyle söylüyolar olamaz mı ?

gorkigreendevil

göt korkusu böle bişey:)