Görüş Bildir
Haberler
Cem Adrian'ın Konseri Hedef Gösterilmesinin Ardından İptal Edildi

Cem Adrian'ın Konseri Hedef Gösterilmesinin Ardından İptal Edildi

Yozgat'ta Sarıkaya Belediyesi eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in hedef göstermesinin ardından Cem Adrian konserini iptal etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yozgat’ta Sarıkaya Belediyesi, sanatçı Cem Adrian'ın yaz konserleri etkinlikleri kapsamında 6 Ağustos'ta sahne alacağını duyurdu. Konserin duyurusunun ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cem Adrian'ı hedef gösterdi. 

Adrian'ın konser afişini paylaşan Gökçek , 'İnanamıyorum… Ama merak etmeyin… Buna müsaade etmeyecek sorumlu yiğit insanlar var. Yarını bekleyin inşallah' dedi.

Gökçek’in paylaşımından bir gün sonra ise Sarıkaya Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Açıkel, konserin iptal edildiğini duyurdu. 

Başkan Açıkel, “6 Ağustos’ta yapacağımız Cem Adrian konseri organizasyon firması ile yaşadığımız anlaşmazlık nedeni ile iptal edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Melih Gökçek iptal kararının ardından yaptığı ikinci paylaşımda şunları yazdı:

'NE DEMİŞTİM… “Ama merak etmeyin. Buna müsade etmeyecek sorumlu yiğit insanlar var. Yarını bekleyin İnşaallah…” O YİĞİT İNSAN MÜDAHALE ETTİ. KONSER İPTÂL… O YİĞİDE TEŞEKKÜR EDİYORUZ…' 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
43
11
5
4
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arwen

O kadar kızgınım kii. Sen Cem Adrian ın tırnağı olabilir misin acaba? Sanat düşmanı, insan düşmanı, duygu düşmanı, iyilik düşmanı insanlar. Yazık sadece yazı... Devamını Gör

Arwen

Yiyorsa Bülent Ersoy un konserini iptal ettirin, gücünüz Cem Adrian a mı yetti?

kunti

En çok itirazıda bunun gibi gizli Lgbt ler yapıyor. Cumle alem biliyor oğlunun cici anası kim

Skorpios

lan senin varya Allah belanı versin!!