Görüş Bildir
Haberler
Cannes 2015: Ünlüler ve Neo Pin-up Trendi

Cannes 2015: Ünlüler ve Neo Pin-up Trendi

Makyaj.com
20.05.2015 - 11:55 Son Güncelleme: 20.05.2015 - 12:03

18 yıldır Cannes Film Festivali resmi partneri olan L'Oréal Paris, bu yıl güzellik meraklılarını çok heyecanlandıracak bir akımın müjdesini verdi: Pin-up! 1930'lardan günümüze hala ününü kaybetmeyen bu görünüm, L'Oréal Paris makyaj artistlerinin ellerinde yenilenerek günümüze adapte edildi. Neo Pin-up akımının kırmızı halıdaki takipçilerine göz atmaya ne dersin?

Neo Pin-up makyaj nedir?

68. Cannes Film Festivali, cazibeli etki ve retroya yapılan göndermelerle çok renkli! Festivalin öne çıkan akımı Neo Pin-up görünümün temel ise; belirginleştirilmiş renkli bakışlar, kedi gözleri ya da kırmızı dudaklar.

Nasıl yapılır?

Birkaç adımda eskinin sofistikeliğini yeninin modernliğiyle birleştirebilirsin!

Birinci adım:

Tercihen aydınlatıcı etkili bir primerle makyajına başla. Doğal bir görünüme sahip olmak için, primeri parmak uçlarınla iyice yedir. Ardından mat etkili bir fondöteni fırçayla tenine iyice yay.

İkinci adım:

Yüzünü ortaya çıkarmak ve hatlarını belirgin kılmak için, aydınlatıcı özellikli bir kapatıcıyı göz altlarına, burun kemiği üstüne ve kaş altlarına uygula. Çene kemiği üzerine de uygulama yapmayı unutma.

Üçüncü adım:

Şeftali rengi bir allığı yanaklarına sür.

Dördüncü adım:

Göz kapaklarına primer uygulamanın ardından, füme tonları içeren bir far paletinden orta tonu, göz kapakşların üzerine yassı bir fırçayla uygula. Daha koyu bir tonu göz kapaklarının dış köşelerine sür ve kedi gözü şekli oluştur. Yassı fırçayla göz kapaklarındaki renk geçiş çizgisini yumuşat. Aynı farı, bu kez eğik açılı fırçayla alt kirpik diplerinin dış kısımlarına uygula. Beyaz bir farı göz pınarları çevrene uygulayarak bakışlarını aydınlat.

Beşinci adım:

Kirpiklerini kıvırıcıyla kıvırmanın ardından iki kat maskarayla hacim ver.

Altıncı adım:

Nude tonlu bir parlatıcıyı dudaklarına uygulayarak modern Pin-up görünümünü tamamla.

Daha fazlası için

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın