Görüş Bildir
Haberler
Canlı Yayında Başlayan Tartışmada İkinci Perde: Metiner, Soylu'nun Trolleri Olduğunu Söyledi

Canlı Yayında Başlayan Tartışmada İkinci Perde: Metiner, Soylu'nun Trolleri Olduğunu Söyledi

Dün akşam CNN Türk yayınında tartışan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, karşılıklı attıkları tweet'lerle tartışmayı sürdürüyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Soylu ve eski AKP'li vekil Mehmet Metiner, dünkü CNN Türk yayınında FETÖ nedeniyle tartışmıştı.

Metiner'in 'elimizde isimler var' diyerek 'FETÖ' mensuplarının göreve getirildiğini iddia etmesi üzerine yayına bağlanan Soylu, 'Televizyon kanallarında bizim arkadaşlarımızın 'elimizde isimler var' demesini de kendime hakaret kabul ediyorum,'demişti.

Detaylar için 👇

Tartışmayı bugün sosyal medyaya taşıyan isim, iki sayfalık açıklamasıyla Metiner oldu 👇 İçişleri Bakanlığı Müşaviri için "karakter yoksunu" ifadesini kullanan Metiner, "Hiçbir bakanın, 'Terörle şöyle mücadele ediyorum, ölüm riskiyle karşı karşıyayım' deme hakkı yoktur" dedi.

Soylu ise Metiner'in açıklamasına cevap olarak Bakara Suresi'nin 10. ayetini paylaştı: "Kalplerinde bir bozukluk vardır..."

Metiner'in yanıtı ise şöyle oldu: "O ayeti kerimeyi bana atfen kullanmanız kalbinizin tamire ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Resmi danışmanlarınız ve trollerinizle yaptığınız şey size de partimize de davamıza zarar veriyor."

Metiner son olarak bu paylaşımı yaptı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
19
9
7
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AL PACİNO

Bu ülke AKP den ve bunlardan ne zaman kurtulursa o günün Bayram olarak ilan edilmesini istiyorum.

Bozkurt

Erdem kavramları tamamen çökmüş siyasi bir harekette yer alan şeylerin, onursuzlukta birbiri ile yarışmaları şaşırtmıyor beni.

Muhammed Gungor

Daha beter birbirinize girdiğiniz bizi bulaştırmadan birbirinizin gırtladığını kestiğiniz günleride görmek nasip olur mu