Görüş Bildir
Haberler
Başkent'te Özel Güvenlik Toplantısı

Başkent'te Özel Güvenlik Toplantısı

Onedio Medya
23.07.2015 - 12:15 Son Güncelleme: 23.07.2015 - 18:50

Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde güvenlik birimlerinin yetkilileriyle özel güvenlik toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya ilişkin yapılan yazılı açıklamada; 'Kamu düzeni ve ulusal güvenliğimizin muhafazası için her türlü tedbirin titizlikle uygulanmaya devam edilmesi ve gereken diğer önlemlerin ivedilikle uygulamaya konulması kararlaştırılmıştır' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Davutoğlu başkanlığında Çankaya Köşkü'nde 18:00 civarında başlayan toplantı 2 saat 30 dakika sürdü.

Yazılı açıklama yapıldı

Toplantının ardından yapılan yazılı açıklamada, 'Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu başkanlığında bugün Çankaya Köşkü’nde yapılan Güvenlik Toplantısında, son günlerde ülkemize yönelik olarak DAEŞ ve PKK terör örgütlerince gerçekleştirilen saldırılar tüm boyutlarıyla değerlendirilmiştir.

Bu bağlamda, çok sayıda sivil vatandaşımızın ölmesine ve güvenlik görevlilerimizin şehit edilmesine neden olan menfur saldırılara karşı alınan tedbirler gözden geçirilmiştir.

Kamu düzeni ve ulusal güvenliğimizin muhafazası için her türlü tedbirin titizlikle uygulanmaya devam edilmesi ve gereken diğer önlemlerin ivedilikle uygulamaya konulması kararlaştırılmıştır' denildi.

Kimler katıldı?

Çankaya Köşkü'ndeki toplantıya, Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Sabahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı Kemal Ökem, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz katıldı.

Başbakan Davutoğlu kısa bir süre önce hem MİT Müsteşarı ile görüşmüş hem de Bakanlar Kurulu toplantısında sınır güvenliğine ilişkin yeni kararlar alınmıştı.

AA, İHA ve CNN Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0