Görüş Bildir
Haberler
TV
Caner Toygar Yıllar Sonra Kafasında Bardak Kırma Nedenini Armağan Çağlayan'ın Programında İtiraf Etti!

Caner Toygar Yıllar Sonra Kafasında Bardak Kırma Nedenini Armağan Çağlayan'ın Programında İtiraf Etti!

dicle demir
06.07.2022 - 14:18

Evlilik programıyla hafızalara kazınan Caner Toygar, magazin sayfalarında gündem olmaya devam ediyor. Şu sıralar bir televizyon kanalında muhabirlik yapan ve sağlık durumuyla gündeme gelen Caner Toygar, Armağan Çağlayan'a konuk olarak katıldı ve hakkında yanlış bilinenleri katıldığı programda açıkladı. Caner Toygar ikl defa, 'kafada bardak kırma' hareketiyle ilgili ilginç açıklamalarda ve itiraflarda bulundu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armağan Çağlayan'ın bu haftaki konuğu, yaptığı reality showlarla hayatımıza giren ve tanınan Caner Toygar oldu. 2000'li yılların başında başlayan 'Gelinim Olur musun?' yarışmasına katılıp tüm Türkiye tarafından tanınan Caner Toygar, dönem dönem adını magazin haberlerinde duyurmaya devam ediyor. 

Beyninde kitle olduğu düşüncesi ile MR çektiren isim, takipçilerini endişelendirmişti. Şimdi ise Esra Erol ile çalışan Caner Toygar, Armağan Çağlayan'ın programına katılıp hakkında bilinen yanlış olayları açıklığa kavuşturdu.

"Keşke Vurmasaydım...Pişmanım"

"Keşke Vurmasaydım...Pişmanım"

Caner Toygar'ın meşhur kafada bardak kırma olayından sonra kendisine gelen iftiraları Armağan Çağlayan'ın programında açıklayıp yalanlayarak son noktayı koydu.

Bilindiği üzere 2000'li yıllarda programda aşk yaşadığı Tülin ile ayrıldıktan sonra  Gülben Ergen'in programına latılıp kafasında bardak kırışı olay olmuştu. Caner Toygar, Armağan Çağlayan'ın programında bu olayları şu şekilde anlattı; 'Gülben Ergen'in programında beni günlerce aradılar. Ben dedim ki, 'İyi değilim. Programa çıkmak istemiyorum. Biliyorum tatsızlık çıkacak. 3 ay aradılar. En son dedim ki Tülin'i yayına almayacaksanız ben geleceğim. Asla Tülin'i bağlamayacağız dediler... Zaten o dönem psikolojim bozuk. Biraz konuştuktan sonra Tülin'i bağladılar. Tülin de o dönem sürekli yalan-doğru bir şeyler anlatıyordu. Yayına bağlanınca yine bir şeyler söyledi. Ben de sinirlendim. O an Gülben Hanım, 'Al su iç' dedi. Keşke onu yapmasaymış. Bardağı aldım, vurdum... Keşke vurmasaydım.O dönem insanlar, para aldı, reklam aldı. Zaten en iyi programlara çıkıyorum. Niye reklam yapayım. Öyle oldu. Pişmanım...'

Bu İçeriğe Göz At!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın