Görüş Bildir
Haberler
Camide 'Açız' Diye Bağıran Kadınla İlgili Valilikten Açıklama: Alkollü Olduğu Tespit Edildi

Camide 'Açız' Diye Bağıran Kadınla İlgili Valilikten Açıklama: Alkollü Olduğu Tespit Edildi

Burdur Valiliği, Burdur Ulu Cami'de Cuma namazı esnasında içeriye giren bir kadın 'Burada dünya kadar emekli var ve biz açız' diye bağırması hakkında açıklama yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

O anlar 👇

Burdur’da bir kadın, cuma hutbesi okunduğu sırasında Ulu Cami'ye girerek “Hepimiz açız” diye bağırmıştı. Cemaatten birkaç kişi yerinden kalkarak kadına doğru yürümesi üzerine hutbeyi okuyan imam “Bir dakika, bir şey yapmayalım” diyerek cemaati uyarmıştı. 

Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'Z.D. isimli vatandaşın olay anında alkollü (2.32 promil) olduğu tespit edilmiş, vatandaşın tedavi ve ihtiyaçlarının karşılanması için Valiliğimizce gerekli çalışmalar başlatılmıştır' denildi.

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
19
13
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Citizen Cane

İşinize gelmeyen herkes ya sarhoş ya akli dengesi yerinde değil ya da provokatör zaten. Diyelim ki alkollü peki bu söylediklerinin gerçekliğini değiştirir mi... Devamını Gör

Ziya Akbaş

Peki aç mıymış? Kadın ayığım filan demedi, açım, geçinemiyorum dedi, çift maaş alıyor muymuş, ona da baksanıza...

Kunti kunti

Kirama yardım edin diye ağlayan yaşlı çift 'dilenci', camide "açız" diye bağıran kadın alkolik, bulunduğu durumun derdinden intihar eden ve etmeden önce coc... Devamını Gör