Görüş Bildir
Haberler
Çalıştıkları Otelden 485 Bin Dolar Çalan Şüpheliler, Parayı Bozdurmak İçin Kurun Yükselmesini Beklemiş

Çalıştıkları Otelden 485 Bin Dolar Çalan Şüpheliler, Parayı Bozdurmak İçin Kurun Yükselmesini Beklemiş

Afyonkarahisar'da çalıştıkları otelin kasasından 485 bin dolar çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı. Şahısların adresinde yapılan aramalarda profil demirlerin içerisine gizlenmiş 299 bin 400 dolara polis tarafından el konuldu. Paranın geri kalan kısmının nereden olduğu henüz bilinmezken hırsızların güvenlik endişesi ve kurun yükseleceği beklentisiyle parayı ellerinde tuttukları iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Afyonkarahisar'da, 5 Eylül günü kent merkezindeki termal bir otelde çalışan Senem Ö., Kadir Z. ve Bekir A., gece saatlerinde otel sahibinin odasındaki çelik kasayı açarak içindeki 485 bin doları çaldı. 

Şahıslar sonrasında hiçbir şey olmamış gibi işlerine devam ederken, şüphelilerden Senem Ö. ve Bekir A., geçtiğimiz ay işten çıktı. Kadir Z. ise işe devam etti. 

2 ay boyunca kasayı açmayan otel sahibi H.B. 1 Kasım'da dolarların yerinde olmadığını fark edince durumu hemen polise bildirerek yardım istedi.

Şahıslardan ikisinin evinde 299 bin 400 dolar ele geçirildi

Şahıslardan ikisinin evinde 299 bin 400 dolar ele geçirildi

İhbar üzerine oteldeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler olayı Senem Ö., Kadir Z. ve Bekir A.’nın gerçekleştirdiğini belirledi. Bunun üzerine operasyon yapan ekipler şahısları evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. 

Şüphelilerden Senem Ö.’nün evinde yapılan aramada 172 bin 700 dolar, Bekir A.’nın evinde ise 126 bin 700 dolar ele geçirilirken, Kadir Z.’nin evinde ise paraya rastlanmadı.

Senem Ö. ile Bekir A. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Kadir Z. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Kurun yükselmesini beklediler"

"Kurun yükselmesini beklediler"

İhlas Haber Ajansı, hırsızların paraları güvenlik endişesiyle ve dolar kurunun daha da yükselebileceği beklentisiyle ellerinde tuttuklarını ileri sürdü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
7
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yavuz Bayrak

Vay be.Dolari çal,veri değerlendir, pozisyon belirle... Anasını satayım hırsızlar ülkenin ekonomi bakanından daha iyi takip ediyorlar dolar kurunu! Meslektaş... Devamını Gör

Murat

ülkenin hırsızı bile ülkesine güvenmiyor sözün bittiği yerdeyiz. :D

Pasif Kullanıcı

Serefsizler