Görüş Bildir
Haberler
Çalışma İzin Belgesi Nasıl Alınır? e-Devlet Çalışma Belgesi Alma Ekranı…

Çalışma İzin Belgesi Nasıl Alınır? e-Devlet Çalışma Belgesi Alma Ekranı…

Türkiye’de 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00’e kadar sürecek sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Koronavirüsün yayılmasını önlemek için alınan tam kapanma kararından birçok kişi muaf tutuldu. İçişleri Bakanlığı, muafiyet listesinde bulunan iş kollarında çalışan vatandaşların e-devlet üzerinden çalışma izin belgesi alması gerektiğini duyurdu. Peki, çalışma izin belgesi nasıl alınır? İşte e-Devlet izin belgesi alma ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

e-Devlet Çalışma İzin Belgesi Nasıl Alınır?

e-Devlet Çalışma İzin Belgesi Nasıl Alınır?

E devlet sistemi www.turkiye.gov.tr adresine girdikten sonra Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama ekranına tıklamanız gerekiyor. Daha sonra e devlet şifresi ve T.C kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan SGK kaydınızı görüntüleyebilir ve çıktı olarak alabilirsiniz. SGK kaydı almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

* E devlet sistemine giriş yapınız.

* Arama boşluğu kısmına E-Başvuru yazınız.

* Ekranda gözüken Başvuru Türü bölümünden Çalışma Muafiyet İzin İşlemleri bölümünü seçiniz. Ardından Alt Başvuru Türü için Çalışma İzin Belgesi Verilmesi kısmını seçiniz. Ardından karşınıza çıkan formu doldurup BAŞVUR seçeneğine tıklayın.

E-DEVLET ÇALIŞMA İZİN BELGESİ ALMA EKRANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın