Görüş Bildir
Haberler
Çalışma Bakanı Bilgin'den Asgari Ücret ve EYT Açıklaması

Çalışma Bakanı Bilgin'den Asgari Ücret ve EYT Açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Asgari Ücret ve EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bilgin, 'Aralık ayında enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak bir düzenleme yapacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Enflasyon tahribatını ortadan kaldıracak'

'Enflasyon tahribatını ortadan kaldıracak'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, Asgari Ücret ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) ev sahipliğinde düzenlenen Ortak Paylaşım Forumu'nda konuşan Bilgin, asgari ücret hakkında yaptığı açıklamada, “Aralık ayında enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak bir düzenleme yapacağız” dedi.

'Bekleyenler memnun olacak'

'Bekleyenler memnun olacak'

Bilgin, 'EYT'de ve Asgari Ücrette Aralık ayı içerisinde kapsamı tüm sorunları aşmaya yönelik bir düzenleme olacak. Çalışmalarda sona gelindi' ifadelerini kullandı. EYT ve Asgari Ücret bekleyenlerin memnun olacağını belirten Bilgin, 'Kayıt dışı istihdam konusunda dikkat eden şirketlere kamu destekleri vereceğiz' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
16
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
1.Harald

seçim yaklaşınca halkını düşünen, ekonomiyi de seçime yakın düzene sokacak olan iktidar gibi iktidar ya.. tam bir çoban

Maher

calisma mi? amk aksama kadar ziyaretler, caylar kekler. bunlarin calisma dedigi bu, ne calismasi, hepsi asalak sirtimiza...

Malum Şahıs

''Aralık ayında enflasyonun tahribatını ortadan kaldıracak bir düzenleme yapacağız” dedi hödük ne yaparak maaşlara zam yaparak daha fazla para basarak sonuç ... Devamını Gör