Görüş Bildir
Haberler
Çalışanlarına Çöpten Yiyecek Toplatan Tantunici: 'Bunlar Isırılmamış Bile, Yıkayıp Koyacağız'

Çalışanlarına Çöpten Yiyecek Toplatan Tantunici: 'Bunlar Isırılmamış Bile, Yıkayıp Koyacağız'

Deniz Gök
14.01.2022 - 19:54 Son Güncelleme: 14.01.2022 - 20:31

İstanbul Kadıköy'de her gün yüzlerce kişinin yemek yediği bir tantunicide akıl almaz görüntüler ortaya çıktı. Söz konusu tantunicide müşterilerden kalan tüketilmemiş ürünler, işletme sahibinin isteğiyle çöpten toplanıp tekrar servis için hazır ediliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

NTV'de yayınlanan skandal görüntülerde çalışanların hem azarlandığı, hem de çöpe atılan biberleri ve etleri topladığı görülüyor. 

Görüntülerdeki işletme sahibi 'Müşteri eline sürmüyor, ağzıyla ısırmıyor niye çöpe atalım? Yıkayıp koyacağız'' derken çalışanlara da ''Burayı kendi yeriniz gibi görmediğiniz müddetçe ensenizdeyim. İzinlerinizi de iptal ediyorum'' diyor. 

Görüntülerin ardından zabıta ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. İlçe sağlık müdürlüğü ekipleri de ürünlerden numune topladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
37
20
13
10
9
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Oralardaydım dedim ne oluyor acep :)) Kadıköy Ayla Tantuni migrosa dönmeden önceki sokakta mühür vurulmamış kapatılmamış. Yani az çok sokak lezzetlerinin tem... Devamını Gör

kusuratialinmayanpi

Bende dışarıda kahvaltı yaparken bunu çok düşünürüm. Kahvaltının belki de yarısı çöpe gidiyor. İsraf hep. Bence porsiyonlar küçültülmeli her yerde.

Putler

Dışarıda yemek yemeyen ben ve yüzümdeki gülümseme.