Görüş Bildir
Haberler
Çağatay Ulusoy'un Yeni Projesi Belli Oldu! İşte Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi...

Çağatay Ulusoy'un Yeni Projesi Belli Oldu! İşte Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi...

Gaye Sülün
23.09.2021 - 15:52

Ekranların popüler ismi Çağatay Ulusoy'un yeni projesi netleşti. Dizi ve filmlerin aranan isimlerinden biri olan Çağatay Ulusoy, yakın zamanda ekranlara gelecek yapımla ekranlara dönüyor. Birbirinden ünlü isimlerin de projede yer alacağı belirtildi.  Çağatay Ulusoy hangi yapımla sevenlerinin karşısına çıkacak? Kiminle başrolü paylaşacak? Peki Çağatay Ulusoy Kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyunculuğuyla ve yakışıklılığıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim Çağatay Ulusoy'un yeni projesi şimdiden merakla bekleniyor.  Dijital platformlarda da kendisini sıkça gördüğümüz oyuncu, en son BluTV'de YEşilÇam dizinde rol almıştı. Final yapan Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katılmıştı.

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU MU?

Yapımcı Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun ortak olduğu OGM Pictures imzalı yeni 'Yalı Çapkını' ile el sıkıştığı belirtildi. Senaryo aşaması devam eden dizi TV8'de yer alacak.

Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen dizide, ünlü oyuncu Ulusoy'un partneri için ise adı geçen isimler arasında Neslihan Atagül ve Özge Gürel gibi isimler yer alacak.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990, İstanbul'da dünyaya geldi.2010 yılında Best Model of Turkey birincisi olarak kariyer basamaklarını tırmanmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde eğitim gördü ve Ayla Algan'dan özel oyunculuk dersleri aldı. Oyunculuk kariyerine 'Adını Feriha Koydum' adlı dizideki Emir Sarrafoğlu karakteri ile sağlam bir adım attı. Çeşitli film ve dizilerle başrol oynayan oyuncunun son yapımı ise Yalı Çapkı'nı oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın