Görüş Bildir
Haberler
Büyük Yarışta Çeyrek Final: Bütün Bir Hafta Süren Masterchef'e Kim Veda Etti?

Büyük Yarışta Çeyrek Final: Bütün Bir Hafta Süren Masterchef'e Kim Veda Etti?

30.11.2019 - 00:24

Çeyrek finale gelinen Masterchef'te oyunlar gittikçe zorlaştı. 8 kişinin kaldığı ve rekabetin kızıştığı Masterchef'te kim elendi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masterchef'te çeyrek finale gelmişken, bugüne kadar kaptan olamayan Ekin sonunda şeytanın bacağını kırdı ve mavi takımın kaptanı oldu. Kırmızı takımın kaptanlığına geçmesi için de Batuhan'ı seçti.

Birbirine bağlanarak yarışan yarışmacılar, Masterclass için ter döktü.

Bu yarışın kazananı kırmızı takım olmasına karşın, bu haftadan itibaren Masterclasslara bütün yarışmacıların katılmasına karar verildi.

Gelelim ikinci gün gerçekleşen ilk eleme oyununa: Yarışmacılar, Gaziantep'te oldukça zorlu bir gün geçirdiler.

Haftanın ilk eleme yarışının kazananı kırmızı takım oldu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bireysel dokunulmazlık için yapılan yarışmada dokunulmazlığı alan Ekin, eleme adayı olarak Rıfat'ı gösterdi. Takımın oylarıyla seçilen ikinci aday Güzide oldu.

İkinci eleme oyununda takımlar düello şeklinde 4 farklı mantı yaptılar.

Bu yarışma sonunda takımlar 2-2 berabere kaldı ve 15 dk içinde ellerindeki malzemelerle bir yemek çıkarmak zorunda kaldılar. Bunun sonucunda kazanan mavi takım oldu.

Ancak, yarışmada yine bir ilk yaşandı ve kırmızı takımda hiç kimse bireysel dokunulmazlığı kazanamadı. Takımdakilerin oylarıyla eleme adayları Batuhan ve Kıvanç oldu.

Eleme yarışında en iyi yemeği Batuhan yaparken, son 2'ye kalan Rıfat ve Kıvanç'ın arasından yarışmaya veda eden isim Kıvanç oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
16
14
10
10
8
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
albusseverus

Kıvanç sen geldikten sonra Edanın elenmesi Kanki aş nin çökmesi ile Mustafa ve Sunanın elenmesi bile bize yeter reis. Sen yargı dağıtmaya çalışanlara en büyü... Devamını Gör

Gaddar Kerim

Yazık oldu Jon Snow Kıvanç, kötü tabak kaybettirir yapacak bir şey yok

max

olmadı be Kıvanç..