Görüş Bildir
Haberler
Büyük Felaket Filminin Konusu Nedir? Büyük Felaket Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Büyük Felaket Filminin Konusu Nedir? Büyük Felaket Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Elif
23.07.2022 - 12:47

2016 yılında vizyona giren Deepwater Horizon: Büyük Felaket filmi, sevilen aksiyon yapımları arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde Mike Wahlberg, Kate Hudson gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Amerikan yapımı aksiyon filminin yönetmen koltuğunda ise Peter Burg oturuyor. Pek çok ekranlarda gösterilen film, bu akşam ise ATV'de seyircisiyle buluşacak. Peki Büyük Felaket filminin konusu nedir? Büyük Felaket filminin oyuncuları kimlerdir? Detaylar haberimizde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Büyük Felaket Filminin Konusu Nedir?

Büyük Felaket Filminin Konusu Nedir?

2010 yılında, Transecoean adlı firma tarafından işletilen petrol sondaj kulesi, BP ismindeki Louisana'nın kıyılarındaki bir sondajı tamamlamaya çalışır. Çimento işlerinin test edilmesi için görevlendirilen işçiler ise daha test etmeden firma sahipleri tarafından evlerine gönderilir. 

Elektronik teknisyenlerinin başı olan Micheal ve açık deniz tesisat müdür James, bu duruma şaşırır ve kendileri test etmeye çalışırlar. Testin ilk aşamasında başarılı olurlar. Fakat en sonunda başarısızlıkla sonuçlanır. Bir teçhizat arızasından dolayı petrolü ateşlenir ve birçok kişi hayatını kaybeder.

Ateşleme sonrasında, konum operatörü Andrea, Sahil Güvenliği uyarmaya çalışır. Fakat büyük bir tehlike görülmediği için üst düzey kaptanı uyarıya itiraz eder. Tüm petrol okyanusa yayılmaya başlar. İşçiler, teçhizatın yanmaya başladığını görünce ise heyecanlı bir kurtarma faaliyeti başlar. Bazıları başkalarını kurtarmak için feda ederken bazıları ise kaçacaktır.

Sahil Güvenlik ise olayı gece olunca fark eder. Hayatta kalanlar bir gemi ile kurtarılmaya çalışılır.

Büyük Felaket Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Büyük Felaket Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Mark Wahlberg  - Mike Williams

  • Kurt Russel - Jimmy Harrel

  • Kate Hudson - Felicia Williams

  • Dylan O'Brien - Caleb Holloaway

  • John Malkovich -  Donald Vidrine

  • Gina Rodriguez - Andrea Fleytas

  • Ethan Suplee - Jason Ander

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın