Görüş Bildir
Haberler
Büşra Develi Pijamasıyla Yakalandı! "Çok Utandım..."

Büşra Develi Pijamasıyla Yakalandı! "Çok Utandım..."

GNS
02.03.2022 - 23:26

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı 'Akıncı' dizisi ile ekranlara gelen güzel oyuncu Büşra Develi, önceki gece Cihangir'de objektiflere yakalandı. Dijital içerik platformu beIN CONNECT'de Alperen Duymaz ile başrolünü paylaştığı Erkek Severse dizisinin yeni sezon çekimlerinden ayrıldığı esnada kameralara yakalanan Develi'nin üstünde pijama olması görenleri güldürdü. Güzel oyuncu 'Çok utandım' dedi. İşte Büşra Develi'nin pijamalı hali..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür ile birlikte başrolünü paylaştığı Fİ dizisindeki Bilge rolüyle büyük bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Büşra Develi, pijamalarıyla Cihangir'de görüntülendi. Erkek Severse dizisinin yeni sezon çekimleri için geldiği semtten ayrılırken objektiflere yakalanan Develi duruma son derece şaşırdı. İşte detaylar...

Büşra Develi Pijamalarıyla Yakalandı: "Çok Utandım"

Büşra Develi Pijamalarıyla Yakalandı: "Çok Utandım"

beIN CONNECT'in Erkek Severse isimli dizisinde Alperen Duymaz ile başrolü paylaşan güzel oyuncu set karavanından pijamaları ile çıktı. Cihangir'de pijamaları ile objektiflere yakalanan Büşra Develi “Çok utandım, beni pijamayla çekmeseydiniz iyiydi” dedi. Yanakları kızaran 28 yaşındaki güzel oyuncu duruma gülmeye başladı.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın