Görüş Bildir
Haberler
Burun Şeklinize Göre Karakterinizi Söylüyoruz!

etiket Burun Şeklinize Göre Karakterinizi Söylüyoruz!

Cemal Saffet
27.06.2017 - 06:06

Louis Allen Vaught'un Vaught's Practical Character Reader kitabında yapmış olduğu bir tespite dayanarak burun tipinize göre karakterinizi söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şıklardaki burun tiplerinden hangisi size en yakın olan?

Burnun bencil olduğunu söylüyor!

Elçiye zeval olmaz, burnun ne söylüyorsa o! Aslında bencil demeyelim de 'kendine düşkün' diyelim. Aldığın kararlarda öncelikle kendi durumunu sorguluyor ve buna göre kararlar alıyorsun. Çevrendekiler de elbet önemli senin için ama ikinci plandalar. İçgüdülerine göre değil mantığına göre hareket ediyorsun. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorsun ama hoşlanmadığın birine karşı acımasız olabilirsin. Karşında olmak istemeyiz. :)

İnsanların hayatındaki yerin can alıcı!

Sen çevrendeki birçok insanın hayatının merkezindesin. İnsanlar senin fikirlerine saygı duyuyor ve çok faydalı buluyor. Bu sebeple arkadaşlarınla olan bağların çok kuvvetli ve kıymetli. İnsanlara akıl verirken yaptığın nokta atışları ile meşhursun. Herkese senin gibi bir arkadaş lazım!

Dengeli, tutarlı bir yapın var!

Aldığın mantıklı kararlar ve onlara bağlı kalarak yaşantını belli bir düzende ilerletiyor olman örnek alınması gereken davranışlarının başında geliyor. Bu tutarlı hareketlerin çevrendeki insanlarda güven uyandırıyor ve onları yarı yolda bırakmayacağından eminler. Güzel arkadaşlıklarının sırrı senin bu karakteristik özelliğin!

Burnun pozitif bir yapın olduğunu söylüyor!

Karamsarlıktan, umutsuzluktan uzak tavırların seni stresten uzak tutuyor. Stresten, sinirden uzak yaşantının ışıltısı yüzüne vurmuş! İnsanlar yakınlarında bir yerlerde olmandan mutluluk duyuyorlar. Bu karakteristik özelliğin sadece senin değil çevrendekilerin de içini güneş gibi ısıtıyor!

Burnun negatif bir yapın olduğunu söylüyor!

Karşılaştığın en ufak terslikte kendini hemen savunmasız hissediyorsun. Başına gelen olayların doğurabileceği en kötü senaryoyu düşüne düşüne yorgun düşüyorsun. Karamsar bir senaryo yazmakta üstüne tanımıyoruz!

Senin sessiz sakin bir yapın var.

Duygularını, hissettiklerini dışa vurmayı çok sevmiyorsun. Çevrendeki insanlara hislerini anlatmamana karşılık aslında çok kuvvetli duygular içerisindesin. Yalnız kalmayı seviyorsun. Seni tanıyan arkadaşlarına gayet normal gelen tavırların bir başkasına tuhaf gelebiliyor. Tam bir kapalı kutusun!

Her an motivesin!

Karşı karşıya kaldığın durumlarda her zaman için motive ve kararlı bir duruş sergiliyorsun. En zor durumlarda bile vazgeçmeden bir savaşçı gibi mücadele etmen karizmana karizma katıyor. Bu motive halin çevrendekileri de cesaretlendiriyor. Umarız bu motivasyonunu asla kaybetmezsin!

Tam bir kaçıksın!

İçgüdülerinle hareket ediyorsun ve anı yaşamak gibi bir derdin var. Eğlenceli ve enerjik yapın sıkıntılara karşı en sıkı dostun. Yaşadıklarından asla pişman olmuyor, olumsuz tecrübelere ders gözüyle yaklaşıyorsun. Çevrendekilere aldırmadan hissettiğin gibi yaşıyorsun. Bizce en güzelini yapıyorsun!

Karakterine en uygun tanımlama: "Tatlı Acı"

Seni yeterince tanımayan, seninle sohbet etme fırsatı bulamamış insanların gözünde tam bir buz kütlesisin. Ama insanlar seni tanıyıp, samimi oldukça fikirleri değişiyor, ne kadar tatlı biri olduğunu fark ediyorlar. Bu tatlı-acılık sana bir hava katıyor ama yine de bu özelliğin insanlarla arana bir duvar örüyor. Seni tanıyıp, çözen birinde de bağımlılık yaratıyorsun!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
936
410
240
198
151
122
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asosyal deli

bunlar nasıl burun abi ya hicbirine uymuyor benim ki

Jey

Benim güzeller güzeli burnumun eşi benzeri yok. Bunlardan hiç biriyle alakası olmayan zaten kendi biliyor diye koymamışlar😋

Fallen Angel

valla doğru aq