Görüş Bildir
Haberler
Burun Şekline Göre Çocuğun Olacak mı Yoksa Olmayacak mı?

Burun Şekline Göre Çocuğun Olacak mı Yoksa Olmayacak mı?

Burun şekline göre ilerde çocuğun olacak mı yoksa olmayacak mı?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burun şeklini seçer misin?

Senin ilerde çocuğun olacak!

Senin ilerde çocuğun olacak. Evet sen çocuk sahibi olacaksın. Çünkü bunu çok fazla istiyorsun. Sen hep bir çocuk hayali kurmuş birisin. Bir çocuk sahibi olmak, onu büyütmek gelecek hayallerinden oluşuyor. Ne zaman veya kaç olacağını bilmiyoruz ama bir çocuk sahibi olacağını biliyoruz. Hayatında bakış açını değiştiren ve hayatını daha anlamlı hale getiren bu durum seni başka birine de dönüştürecek. Bir çocuk sahibi olmak seni vefalı, anlayışlı, düşünceli biri yapacak. Aldığın bütün riskleri düşünecek ve adımlarını sağlam atmaya başlayacaksın. Senin ilerde bir çocuğun olacak ve sen bu çocuk sayesinde hayatın anlamını öğrenmiş olacaksın. Hayata senden bir parça bırakmak ve senin dünyaya getirmiş olduğun, büyüttüğün, beslediğin bir bebek düşüncesi seni her zaman heyecanlandırıyor. Sen bir çocuk sahibi olacaksın çünkü sen bunun bütün sorumluluğunu kaldırabilecek birisin.

Senin çocuğunun olması biraz senin elinde.

Sen çocuk istediğinden de pek olan biri değilsin. Sürekli bir ikilemde kalıyorsun. İstemek ve istememek arasında. Bazen hayatının çok fazla kısıtlanacağını ve bazen de aslında hayatın anlamının bu olduğunu düşünüyorsun. Senin sezgilerin çok yüksek ve hayatını buna göre ilerletebilirsin. Eğer bir çocuğunun olmasını istiyorsan hayatını buna göre şekillendirebilir ama bir çocuğun olmasını istemiyorsan yine hayatını buna göre yönlendirebilirsin. Biraz da her şey senin elinde. Zor bir süreç olduğunu biliyor ve buna katlanıp katlanmamak arasında kalıyorsun. Her ne kadar güzel olsa da ilerde pişmanlık duymaktan korkuyorsun. Senin çocuk sevgin çok fazla ama hep başkalarının çocuklarını sevimeyi tercih ediyorsun. Bu zorlu sürece girip girmemek arasında kalmışsın. Bir çocuk sahibi olup hayatını tamamen ona adamak mı yoksa hayatına aynı özgürlükte devam etmek mi? Buna karar veremiyorsun.

Sen çocuk sahibi olmayacaksın.

Evet senin çocuğun olmayacak çünkü sen bunu gerçekten istemiyorsun. Hayatında büyük bir engel olarak görüyor ve hayatını zorlaştırmak istemiyorsun. Sorumluluk alma düşüncesi seni korkutuyor. Birini gerçekten büyütebilir misin emin değilsin. Yanlış şeyler yapmaktan ve yanlış şeyler öğretmekten korkuyorsun. Senin çocuk sahibi olman için bir neden yok ortada. Çünkü buna oldukça saçma bir fikir olarak bakıyorsun. Kendi hayatında kendi kendine mutlusun. Zaten zor olan ve sadece kendi problemlerinle uğraştığın bir hayatta bir de çocuk getirerek daha da zor duruma sokmak istemiyorsun. Senin çocuğun olmayacak çünkü bunu öncelikle sen istemiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
27
13
6
4
3
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayça Terzi

Testi gördüğümden beri gülüyorum 😂😂😂😂😂 Allah iyiliğinizi versin

rojin hoca

Sen çocuk sahibi olmayacaksın. Tüh gördün mü çocuğum olamayacak 😭😭

Pasif Kullanıcı

bunların burun olduğundan emin misiniz?