Görüş Bildir
Haberler
Burning, Yeni Listelenme, Geliştirmeler: Ağustos Ayının 2. Yarısında Kripto Para Dünyası ile İlgili Duyurular

etiket Burning, Yeni Listelenme, Geliştirmeler: Ağustos Ayının 2. Yarısında Kripto Para Dünyası ile İlgili Duyurular

Ali Aydemir
17.08.2021 - 11:06

Ağustos ayının ikinci yarısında kripto dünyasında yaşanacak gelişmeleri merak edenler için kripto para yatırımcılarını ilgilendiren haberleri paylaşıyoruz.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir Yatırım Tavsiyesi içermemektedir.

1. CARDANO (ADA)'dan akıllı sözleşmeler haber geldi.

1. CARDANO (ADA)'dan akıllı sözleşmeler haber geldi.

'Alonzo'nun yükseltilmesi için 12 Eylül 2021'i hedefliyoruz ve bir hard fork birleştirici (HFC) etkinliği aracılığıyla Cardano'ya akıllı sözleşmeler getiriyoruz.' açıklamasıyla CARDANO bu ayın gündeminde! Ekip tüm hafta, Alonzo/Plutus ile ilgili değişiklikler üzerinde çalışmaya devam etti.

Tüm yükseltmeler kalite testine sokuldu.

Özellikle, tüm Cardano bileşenlerini, borsaların teste başlamasına izin veren, yeni bir cüzdan arka ucu yayınlayan ve Plutus Uygulama Arka Uç (PAB) entegrasyonunu etkinleştirmek için yeni geçiş API'lerini sonlandıran Alonzo Purple düğümü ile çalışacak şekilde güncellediler. Son olarak, GraphQL ve Rosetta yükseltmeleri nihai kalite testindedir ve ekip, akıllı sözleşmeler için gerekli değişiklikler üzerinde çalışmaya devam etmektedir.

2. TOKEN2049, 23-24 Kasım tarihleri arasında Hong Kong'da.

2. TOKEN2049, 23-24 Kasım tarihleri arasında Hong Kong'da.

TOKEN2049, kripto para birimi ve blok zinciri teknolojisinin en son evrimini aydınlatmak için önde gelen yöneticileri, kurucuları ve düşünce liderlerini bir araya getiriyor. Dünyanın her yerinden uzmanlar pazarla ilgili görüşlerini paylaşmak için bir araya gelirken, katılımcılar sektörün önde gelen öncülerinden ve yenilikçilerinden bilgi alıyor. İki küresel pazar merkez üssünde düzenlenen TOKEN2049 fikir liderleriyle tanışma fırsatı sunuyor.

BTC, SOL ve TRON için kritik!

BTC, SOL ve TRON için kritik!

TOKEN2049 girişimcileri, yatırımcıları, geliştiricileri, endüstri meraklılarını ve küresel medyayı bir araya getiriyor ve benzersiz bir ağ oluşturma potansiyeli yaratıyor. 'Bu, uzayda bir sonraki adımı belirleyecek olan topluluktur.' şeklinde tanımlanıyor. BTC, SOL ve TRON gibi coin yatırımcıları için Kasım ayı etkisini gösterebilecek bir etkinlik.

3. CoinGeek Konferansı için geri sayım başladı!

3. CoinGeek Konferansı için geri sayım başladı!

CoinGeek 05-07 Ekim 2021 tarihlerinde, BSV Blockchain'deki en son gelişmeleri sergilemek için dünyanın finans başkentine geri dönüyor. Bitcoin Derneği'nin Kurucu Başkanı ve ödüllü bir fikri mülkiyet ve dijital teknoloji avukatı olan Jimmy Nguyen tarafından finanse edildi. 2008 yılında, Lawdragon, 36 yaşındayken Nguyen'i  Amerika'nın 'En İyi 500 Avukatından' biri olarak adlandırdı.

BSV Blockchain, ölçeklenebilirliği, kararlılığı, güvenliği ve güvenli anlık işlemleri nedeniyle veri yönetimi çözümleri aracılığıyla dünyada devrim yaratıyor. Tedarik Zinciri Yönetimi, Sağlık Hizmetleri, Global FinTech, Pazarlama ve diğer birçok endüstrinin iş yapma biçimlerini dönüştürmesine olanak tanıyan BSV Blockchain'in üzerine inşa edilmiş harika çözümler var. Bunları öğrenmenin zamanı geldi.

4. Dünya Blockchain Zirvesi 13-14 Ekim tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek.

4. Dünya Blockchain Zirvesi 13-14 Ekim tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek.

Küresel blok zinciri topluluğunu ve iş yapma ve toplumsal süreçlere katılma şeklimizi değiştiren geniş uygulama yelpazesini sergileyen Global Blok Zinciri Zirvesi, dünyayı değiştiren bu teknolojinin ekosistemi boyunca katılımcıları başlatan ve yönlendiren 2 günlük bir çevrimiçi etkinliktir. Her gün için farklı bir odak noktası olan Global Blockchain Zirveleri, geniş çaplı benimseme yolundaki en son gelişmeleri haritalamak için ekosistem etkileyicilerini ve teknoloji vizyonerlerini bir araya getiriyor ve blockchain girişimlerini kurumsal kullanıma hazır çözümlere dönüştüren şirketlerin referanslarını gösteriyor.

BTC ve ADA için önem arz ediyor.

5. Polygon, Hermez'i satın aldı.

5. Polygon, Hermez'i satın aldı.

Polygon, Hermez'i 250 milyon dolarlık anlaşmayla satın aldı. Polygon (eski adıyla Matic Network), kripto para birimi alanında bir tür token birleşmesi olan, 250 milyon dolara ZK-Rollups tabanlı bir Ethereum ölçeklendirme çözümü sunan Hermez Network'ü satın aldı .

Ağustos ayının ilk yarısında neler olmuştu?

Ağustos ayının ilk yarısında neler olmuştu?

Safemoon (SAFEMOON) 7 Ağustos Android Beta Sürümü Düzenlemesi

Polygon (MATIC) 10 Ağustos Bitstamp Listelenmesi

Ripple (XRP) 11 Ağustos KickEX Listelenmesi

Chiliz (CHZ) 12 Ağustos Arsenal FTO Duyurusu

Polygon (MATIC) 14 Ağustos ZBG Listelenmesi

Chiliz (CHZ) 15 Ağustos ZBG Listelenmesi

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın