Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Nasıl Aşık Olduğunu Söyleyelim!

etiket Burcunu Seç, Nasıl Aşık Olduğunu Söyleyelim!

Aburoski
13.07.2018 - 17:39

Burcunu seç ve nasıl aşık olduğunu, sevince nasıl olduğunu söyleyelim. 

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Hep salya sümüksün!

Biliyorsun bu burç çok duygusal ve sen de bu özelliği taşıyorsun. Bu huyunu ne kadar çok seviyorsun bilmiyoruz ama durum böyle. Öncelikle senin birinden hoşlanman için o kişinin duygusal ve romantik olması çok önemli. Bu özellikleri taşıdıktan sonra fiziksel özelliklerin falan pek bir önemi olmuyor. Bu özellikleri taşıyan biri hayatına girdiğinde nasıl mı oluyorsun? Hemen söyleyelim. Her lafından bir şeyler kuruyorsun ve her şeye çok duygusal bakıyorsun. 

Her zaman sana güzel sözler söylemesini bekliyorsun. Azıcık bir soğukluk hissettiğinde seni sevmediğini düşünüp salya sümük ağlıyorsun. Karşındakine haddiden fazla değer veriyorsun. Böyle yapma bizce :) İleride çok kolay üzülebiliyorsun. Kimseye güvenme demiyoruz ama hemen güvenme işte. Resmen aşık olduğunda gözün kimseyi görmüyor. Karşındaki insanın olumsuzluklarını da göremiyorsun. Kendine zarar verirsin böyle ama sevdin mi de çok seviyorsun yaaa. ❤️

Tutkuyla bağlısın!

Sen var ya sen ne yere bakan yürek yakansın! Öncelikle karşındaki insana tutkuyla bağlanıyorsun. Onun için her şeyi yapacak düzeydesin. Bu bazen iyi bazen kötü olabiliyor. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Aşırı derecede kıskançsın fakat bir profesyonel edasıyla bu kıskançlığını belli etmiyorsun. Kıskançlığın nedeniyle senin ilişkin bitmez yani. Karşındaki insanı bu nedenle daralmıyorsun çünkü. Garibim bilmiyor ki içinde ne fırtınalar koptuğunu. 😂 

Sezgilerin de çok kuvvetli. Aldatıldığını görmezsen bile hissediyorsun. Ve ne hissettiysen bir bir çıkıyor. Seni aldatan kişi hayatının belki de en yapmaması gereken şeyi yapmış olur. Çünkü aldatılmaya hiç tahammülün yok! Kesinlikle intikamın acı oluyor. Ne kadar çok seversen intikamın dozu da o derece fazla oluyor. Her şeyi sevdiğinden yapıyorsun biliyoruz. 😇

Aşırı derecede bağlanıyorsun!

Öncelikle ilişkilerinde çok rahatsın bunu söylemeden başlamayalım. İlişkinde hiçbir şeyden çekinmiyorsun ve 'Aşkta gurur olmaz.' sözüyle hareket ediyorsun. Senin için aşk hayatında mantık yok! Kesinlikle duygularınla hareket ediyorsun. Biriyle sana mantıklı geldi diye asla birlikte olmazsın. Eğer birinden gerçekten hoşlandıysan, onunla olmak için elinden gelenin fazlasını yapıyorsun. Onun peşine tıpkı bir avcı edasıyla düşüyorsun. E bu kadar uğraş sonunda da istediğini elde ediyorsun. 

Ayrıca hoşlandığın kişiye çok fazla bağlanıyorsun. Bu aşırı bağlanma seni sonunda üzebilir. Sonuçta her ilişki istenildiği gibi sonuçlanmıyor. Kavgalar olabilir, ayrılıklar olabilir. Bu aşırı bağlanma sorunun olumsuzluklarla karşılaştığında seni mahvediyor. Kendine bunu yapma bizce. Daha önünde ilişki yaşayacağın ve seni sevecek çok insan olacak bunu unutma. :)

Fedakarsın!

Öncelikle sen tam bir aşk insanısın. Romantikliğini doruklarda yaşıyorsun. Bu senin doğanda var sakın şaşırma :) Sevmediğin en ufak bir şey hissetmediğin insanla isterse dünya güzeli/yakışıklısı olsun birlikte olmazsın! Ama hoşlandığın biri olursa da onu dünyanın en mutlu insanı, en şanslı insanı yapıyorsun. En önemlisi sadıksın ve asla aldatmazsın. Ve sevdiğin için her türlü fedakarlığı yapacak seviyedesin. Çünkü o senin kıymetlin. :) Fakat sen bu kadar değer verirken karşındaki insanın da senin kadar olmasa da değer vermesini sevmesini bekliyorsun. Eğer ondan bu elektriği alamazsan ilişkiyi sonlandırmak için elinden geleni yapıyorsun. 

Şöyle bir huyun da var; kafana her şeyi takıyorsun be canım. En ufak hareketten bir şeyler çıkarmaya çalışıyorsun. Bu senin beynini gerçekten çok yorar. Biraz rahat olmayı dene. Bak o zaman daha güzel olacak. Hadi bakalım görelim seni. :)

Çok kırılgansın!

Evet, sen çok hassas ve kırılgansın bir insansın. Sadece aşk hayatında değil, arkadaşlık ilişkilerinde de böylesin. Her zaman üzülen sen oluyorsun. Kırılgan olduğun kadar da çok romantiksin. Karşındakinden bu anlamda bir şey beklemiyorsun. İlişkiyi yönlendirmeyi seviyorsun. Aynı zamanda da çok fedakarsın. Bu fedakarlık sende aşırı derecede var. Sürekli karşındaki insan için bir şeyler yapıyorsun. E peki fedakarlık yaptığın insandan karşılık görmüyorsan ne yapıyorsun? Hiçbir şey. Yine aynen devam ediyorsun. Buna biraz ara vermelisin. Kendini bu şekilde çok tüketirsin. 

Ayrıca güven senin ilişkinden en önem verdiğin unsurlardan bir tanesi. Yeter ki güven ona. Gerisi hiç önemli değil senin için. Ama güvenin yerle bir olduğunda da, seni üzecek bir şey yaptığında da tamamen farklı bir insana dönüşüyorsun. O melek gibi insan birden canavara dönüşüyor. E hakediyorsa yapacak bir şey yok değil mi?

Çok zor bir insansın!

Seninle bir ilişkiye başlamak çok zor bunu söylemeden geçmeyelim. İnce eleyip sık dokumakta üstüne yok. Bu nedenle de az ilişkin olmuş. Çok planlı hareket ediyorsun. Bu durum karşındaki insanı sıkabilir. Bazen anı yaşamak güzel olabilir. Çok geleneklerine bağlı bir insansın. Aile yapına uymayan bir insanla arkadaş bile olmazsın. Diyelim ki aile yapına pek uymayan biriyle sevgili oldun. Yapacağın ilk iş onu değiştirmek olur. Kesinlikle o şekilde kabul etmezsin. Vereceğin şans anca kendini değiştirmesi olur. Bunu da pek kabul eden birini bulamazsın. 

Birazcık bu konularda rahat olmalısın. Kendini zor bir insan konumuna sokma bizce. :) Evet, sadıksın ve karşındaki insana haddinden fazla değer veriyorsun ama sadece bunlar yetmiyor biliyorsun.

Ruh halin hep değişken!

Seninle birlikte olmanın hiç kolay olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. Hatta belki de yandan yandan gülümsedin şu an. 😎 Kesinlikle duygularını belli eden bir insan değilsin. Bu nedenle karşındaki insan şüphe duyuyor senden. Azıcık hislerini belli et canım. Birini onu sevdiğini ve değer verdiğini hissettirmek dünyadaki en güzel şeylerden birisi. En önemli huyların da duygularının sürekli değişiklik göstermesi ve maymun iştahlı olduğun içinde sürekli arayış içinde olman. Bu özelliklerin insanların sana güvenmesini az da olsa engelliyor. haberin olsun. 

Aynı zamanda ilişkinde çok rahatsın. Sıkıya, kıskançlığa tahammülün yok! Birinin seni elde etmesi için öncelikle seni rahat bırakması gerek. Ancak bu şekilde o kişiyle bir ilişki düşünebilirsin.

Akıl senin önceliğin!

Bir kişinin seni etkilemesi için diğer insanlardan farklı olması gerekiyor. Gerek aklıyla, gerek görüntüsüyle... Öncelikle senin için akıl her şeyden önemli. Sende az biraz  sapyoseksüellik var. Bir insanın görüntüsünden önce zekası senin için önemli. Daha sonra elbette ki görüntüsü geliyor. Bakımlı olması vs. önemli. 

Kesinlikle kıskanç değilsin ve karşındaki insanın da o şekilde olmasını bekliyorsun. Sevdiğini de çok çabuk belli ediyorsun. Bağlanma gibi bir sorunun da yok.

Çok sadıksın!

Öncelikle çok sadık bir insan olduğunu söylemeden geçmeyelim. Senin için güven çok önemli. Güvendiğin bir insana ömür boyu sadık kalabilirsin. Bir de biraz mantık arıyorsun. Tamam duygular da çok önemli fakat mantık daha ağır basıyor. Ven en önemli özelliğin de çok çabuk aşık olmuyorsun. Karşındaki insanın sana uygun olup olmadığını çok iyi bir şekilde araştırıyorsun. Aslında bu kadar zorlamasan senin için daha iyi. Sen ne kadar tanıdığını düşünsen de hayat karşımıza sürprizler çıkarabiliyor. Her zaman dikkatli olmakta yarar var. 

Karşındaki insanı da bunaltacak derecede çok kıskanıyorsun. Bu güven sorunu yaşadığın için böyle fakat biraz ilişki yaşadığın insanı düşünsen hiç fena olmaz.

Meraklısın!

Biraz maceracı ve keşfetme huyun var. Aşk hayatında da bu durum böyle. Karşındaki insanı her gün keşfetmek istiyorsun. Onunla ilgili her gün bir şey merak ediyorsun. Ve şöyle bir durumun da var; sen en küçük olumsuzlukta hemen soğuyan birisin. Bu nedenle kolay kolay ilişkilere başlayamıyorsun. Hele bir başlasan seni kimse tutamayacak. Yeter ki sen sev sonuna kadar gitmekten, fedakarlık yapmaktan hiç çekinmezsin. Ama gittin mi de tam gidersin. Seni geri getirmek zordur. 

Bu konuda çok inatçısın bunu da söyleyelim. Fazla inat sana ve ona zarar biliyorsun değil mi? İnsanlara bir kez daha şans vermekten çekinme. Hiç bir şey kaybetmezsin korkma.

Fiziksel özelliklerine ilk olarak aşık oluyorsun!

Senin aşk hayatında en çok önem verdiğin şey görünüş! Bu ne kadar doğru ne kadar yanlış tartışılır fakat kesinlikle ihtişam, gösteriş delisisin. Birlikte olacağın kişinin yanına yakışması çok çok önemli. Çünkü o kişiyle havalara falan gireceksin. 😂 Peki dış görünüşten sonra ne geliyor dersin? Elbette ki saygı ve güven. Karşındaki insanın senin hayatına saygı duyması çok önemli. E bir de güven tabii ki de. Karşılıklı olarak birbirinize güven duymanız ilişkini ileriye taşımak için önemli. Bunlar sağlandığında her türlü fedakarlığı gösterebilirsin ve hiç sadık olmadığın kadar ömür boyu sadık olabilirsin. Kolay kolay bağlanma huyun da yok. Olmadığında sağlık olsun deyip, karalar bağlamıyorsun. Bu konuda çok rahatsın.

Zor seversin, kolay kopamazsın!

Titiz ve detaycı bir insan olduğunu zaten biliyorsun. E bu da ilişkilerine yansıyor. Öncelikle kolay kolay birilerinden hoşlanmıyorsun. Bu nedenle az ilişki yaşamışsın. Halinden de memnunsun. Bir insanda en önem verdiğin şey senin görünüş! Görünüşü iyi olduğu taktirde gerisi zaten kendiliğinden geliyor. Aynı zamanda sevgini de çok belli etmiyorsun. Senin soğuk bir insan olduğunu düşünebilirler fakat hiç öyle bir insan değilsin. Eğer bir insan senin yanındaysa onu sevdiğin içindir, aksi durumda asla yanında taşımazsın. Sevmediğin bir insanla konuşmazsın bile. Karşındaki insanın en ufak olumsuz bir özelliğini gördüğünde de direkt bitiriyorsun. Bu konuda çok netsin. Ama sevdiğin zaman onun için yapamayacağın hiçbir şey yok. Bağlandığında çok kolay kopamıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
482
174
116
67
35
25
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
G Dragon

Balık burcu için duygusallık dışında bildiğiniz başka bir şey var mı acaba? Hep aynı bok. Salya sümük falan değiliz yahu duygularımla hareket etmem bile. San... Devamını Gör

Lucinda Kane

Hep salya sümük! Yetti bu balık duygusaldır sohbetiniz ama ya... Vallahi değiliz öyle, en azından abarttığınız kadar değiliz...

Midoriya

Burç yorumu: Yalancılardan hoşlanmıyorsun! İç ses: Aynı ben yhaa Şaka bir yana burçlara inanırım, çoğu tutuyor ama insanları 12 kişilikle sınırlandırmak d... Devamını Gör