Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç En Kötü Özelliğini Söyleyelim!

Burcunu Seç En Kötü Özelliğini Söyleyelim!

Senin en kötü özelliğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcun ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kontrol manyağısın!

Kontrol manyağısın!

İstiyorsun ki, etrafındaki herkesi, her şeyi sen yönet, dünya senin parmağının ucunda dönsün. Herkese patron senmiş gibi davranıyorsun, çünkü liderin sen olduğunu düşünüyorsun. Aslında oldukça sevecen, iyi niyetli ve arkadaş canlısı birisin; ancak söz konusu iş olunca çok farklı biri oluyorsun ve bunun profesyonelliğin bir gereği olarak görüyorsun, bir bakıma haklısın da... Ancak organizasyon konusunda cidden iyi olduğunu söylemek gerek. Kısaca senin kaderinde lider olmak var!

Bencilsin!

Bencilsin!

Dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun. Bu dünyadaki en önemli şeyse kendin, keyfin ve kahyası; gerisi senin için önemsiz. Ayrıca senin mükemmeliyetçilik gibi bir özelliğin daha var; yetinmiyorsun, senin için hep daha iyisi vardır hiç şüphesiz. Egonsa tavan fakat neyse ki egon IQ'ndan yüksek değil. Zaten sen bencil olduğunu hiçbir zaman inkar etmedin ki bu dünya üstündeki istisnasız herkes bencildir. Sen en azından ikiyüzlü değilsin!

Kıskançsın!

Kıskançsın!

Sende acayip bir sahiplenme duygusu var ve sahiplendiğin kişiye sonuna kadar bağlanıyorsun ve bu konuda da sınır tanımıyorsun. Sen bu kadar bağlıyken, karşıdan da aynı bağlılığı bekliyorsun normal olarak. Ayrıca insanların ne dediği ve nasıl düşündüğüyle çok ama çok ilgileniyorsun; bu da seni gergin bir insan yapıyor. Bunun nedeni aslında çok basit: Sen insanları umursayan birisin. Kısaca sende sevgiyi paylaşmak diye bir şey yok; bir şey seninse senindir!

Önyargılısın!

Önyargılısın!

Yani senin için basitçe çabuk karar veriyorsun diyebiliriz. Evet, aslında insan sarrafı gibi özelliğinin olduğu gerçeğini görmezden gelemeyiz, haklı çıktığın zamanlar da oluyor; fakat yanıldığın zamanlar da pek de az değil. Ayrıca sabit düşüncelisin; düşüncelerinin değişmesi deveye hendek atlatmakla eş değer. Ancak bu seni disiplinli ve prensipli bir insan yapıyor aynı zamanda. Bir de bu dünyada şüpheci ve güvensiz olmak, kazaları minimum zararla atlatmak için mantıklı bir çözüm!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
279
268
91
70
49
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

yay burcunun en kötü özelliği kontrol manyaklığı değildir. hatta alakası yoktur, bu tur bı ozellık gelıstırecek son burc. dunya umrunda değildir yay burcunun... Devamını Gör

mehmetdi

Yay?? Kontrol manyağı???

the lara

Peki koç ile yay burcuna aynı yorumu kopyala yapıştır yapmanız?