Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sen Alfa mısın Yoksa Beta mı?

etiket Burcuna Göre Sen Alfa mısın Yoksa Beta mı?

Beta çıkmak beni bi tık üzdü ama neyse...

Bakalım sen ne çıkacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç, sonucu öğren!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bir Alfasın!

Sen bir Alfasın!

Kararlı ve zorluklarla kafalama mücadele eden Koç burçları alfa olmayacak da ben mi olacağım? O kadar hırslı ve canlı bir yapın var ki çevrendeki pek çok insana ilham kaynağı olabiliyorsun. Liderlik vasfın çok yüksek ve mücadeleden asla vazgeçmeyen kişiliğin ile her yere nam saldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Sen tam bir alfasın!

Sen bir Betasın!

Sen bir Betasın!

Boğa burcu en güvenilir ve sağduyusu en yüksek burçlardan biridir. Tıpkı senin gibi. Tabii bu seni beta yapıyor, fakat sakın alfa olamadım diye üzülme. Sen neredeyse tüm arkadaşlarının en yakın arkadaşısın ve pozitif enerjin ile herkes seninle iyi geçiniyor. Senin için tam bir Güzin abla diyebiliriz. Betalık senin damarlarına işlemiş.

Sen bir Betasın!

Sen bir Betasın!

Bir İkizler burcu olarak inanılmaz uyumlu ve anlayışlısın. Bunun yanı sıra sosyal becerilerini tartışmaya gerek bile yok. Sen alfa değilsin, çünkü bir alfanın alabileceği sorumluluk ve kendine has amaçlar sende yok. Sen tam anlamıyla bağımsızsın ve bundan bir hayli memnunsun. Seni sen yapan da tam anlamıyla bu zaten. Sen en sosyal beta olabilirsin.

Sen bir Betasın!

Sen bir Betasın!

Duygusallık ve empati söz konusu olunca Yengeç burçları en ön sırada gider. Hissettiklerini asla saklamıyor ve hemen dışarı vuruyorsun. Yani tam anlamıyla şeffafsın. Kimseye bir zararın yok ve empati ve duyarlılığın seni en hassas betalardan biri yapıyor. Bir insan beta olacaksa senin gibi olmalı!

Sen bir Alfasın!

Sen bir Alfasın!

Aslan burçları doğuştan liderdir ve hitabet gücü kuvvetlidir. Tek bir kelimesi ile karşısındakini hemen etkileyen Aslan burçları elbette alfa olacaktı. Sorumluluğu seven, her türlü baskıyla baş edebilen Aslan burçları, açıkçası epey kıskanılıyor fakat bir alfa olmanın kolay olmadığının farkında olmak onu bu kıskanç gözlerden koruyor. Alfa olmak da bunu gerektirir.

Sen bir Alfasın!

Sen bir Alfasın!

Çalışkanlık desen var, detayları ince eleyip sık dokumak var, titizlik var, mükemmeliyetçilik var. E daha ne olsun? Bir alfayı alfa yapan her türlü özellik sende 2 katı fazla var. Bu da seni alfaların alfası yapıyor! Kontrolü ele bir geçirdin mi herkesi arkanda bırakabilir bir yapın var. Tabii içten içe ne kadar kuvvetli olduğunu bilenler seni kıskansa da artık alışmışsın diyebiliriz.

Sen bir Betasın!

Sen bir Betasın!

Sevgili adalet timsali ve arkadaş canlısı Terazi. Sen tam bir betasın. Sen inanılmaz iyi bir arkadaşsın. Naziksin, kibarsın. Diğer pek çok insan gibi soğuk tavırlar takınmak hiç de senlik değil. Sen tam anlamıyla neysen osun. Her zaman adil olanın yanında durmak kötü eleştiriler almana yol açsa da asla bundan gocunmuyorsun. İşte seni sen yapan şey de tam olarak bu!

Sen bir Alfasın!

Sen bir Alfasın!

Eğer dayanıklı ve kararlı bir burç arıyorsak tabii ki de alfaların alfası Akrep ile muhatap olmalıyız. Sen asla kendinden taviz vermiyorsun. Eğer birini seviyorsan seviyorsundur. Sevmiyorsan yanında bile tutmazsın. Bu senin en muazzam özelliğin. Kontrolü daima elinde tutan Akrep burçları alfalığın kitabını yazar kitabını...

Sen bir Alfasın!

Sen bir Alfasın!

Yay burçları en dobra ve tabii en özgür ruhlu kişilerdir. Yani alfa olabilmek için gerek duyulan her bir detay bir Yay burcunun bünyesinde yer alıyor. Yapmacıklık ve sahtelik gibi hiçbir etmen senin içinde yok. Yanlış yapmaktan asla korkmuyor ve her zaman doğruluktan yanasın. Sen kendi kendinin patronusun diyebiliriz. Kimse de sana bir şey diyemez.

Sen bir Alfasın!

Sen bir Alfasın!

Oğlaklar en disiplinli ve çalışkan burçlardır. Eğer bir Oğlak bir şey istiyorsa onu er ya da geç elde eder. Bu da bir Oğlak burcunu alfa yapan en etkili yönüdür. Oğlak burçları her zaman mantığı ile kalbi arasında gidip gelir. Bu da seni az biraz beta da yapıyor. Yani senin için tam bir ortaya karışık diyebiliriz. Her şeyden azar azar bünyende barındırıyorsun ve bu mükemmel bir özellik.

Sen bir Betasın!

Sen bir Betasın!

Eğer bir yerde bir haksızlık varsa Kova burçları daima bir müdahalede bulunur. Beta olan Kova burcu, oldukça zekidir, fakat bu yönlerini belli etmedikleri için değerleri bir türlü bilinmez. Sen bir beta olabilirsin, fakat sayılamayacak kadar fazla alfa özelliği taşıyorsun. Kendin olmak sana o kadar çok huzur veriyor ki bazen herkesi bırakıp tek başına durmak istiyorsun.

Sen bir Betasın!

Sen bir Betasın!

Söz konusu Balık burçları olunca sezgiler, 6. his ve duygusallık her zaman ilk sırada yer alır. Bu da seni beta yapıyor. Sen o kadar merhametli ve duygusalsın ki nazik ve utangaç tavırların seni daima ortamın en sevimli ismi yapıyor. Sen konforuna oldukça düşkünsün ve büyük oranda duygularınla hareket ettiğin için betalık tam olarak senin için yaratılmış.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
238
132
61
52
30
22
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?